Την Τετάρτη τα εγκαίνια της Egnatia Expo – Πάνω απο 60 εκθέτες

1 Min Read

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διοργανωτές για το άνοιγμα αύριο Τετάρτη της Egnatia Expo στην Πτολεμαΐδα. Εξήντα εκθέτες απο τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο θα βρεθούν στην έκθεση, η οποία για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου “Παντελίδης”.

“Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες μετατροπές για την καλύτερη εξυπηρέτηση εκθετών και επισκεπτών. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον κι αυτό ανεβάζει τον πήχη και μας χαροποιεί. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Θέλουμε να δώσουμε το στίγμα της περιοχής μας και να πούμε ότι είμαστε εδώ εξωστρεφείς και με δυνατές επιχειρήσεις” τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας Γιώργος Ηλιόπουλος.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7 το απόγευμα και θα υπάρξουν δωρεάν δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Η έκθεση θα έχει πολλές παράλληλες δραστηριότητες, εντελώς δωρεάν, με εξαίρεση τη συναυλία της Πέμπτης 9 Ιουνίου που θα τραγουδήσει ο Κώστας Μακεδόνας. Φεστιβάλ χορών, επιδείξεις κομμωτικής κι άλλες πολλές δράσεις συνθέτουν το πρόγραμμα της φετινής έκθεσης.

 

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση