Το 1ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης στις 21-22 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης

2 Min Read

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης προκήρυξε και ενέταξε στο αγωνιστικό πρόγραμμα της περιόδου 2017-18, το 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ των μικρών ηλικιών (παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων).
Το γεγονός αυτό τιμά την πόλη μας και καταδεικνύει την πανελλήνια αναγνώριση της προσφοράς του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα ιδεώδη της στην περιοχή μας.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και μετά από πρόταση του συλλόγου μας, την σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας και την παραχώρηση του Δήμου Κοζάνης επιλέχθηκε το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης ως ο πλέον κατάλληλος αγωνιστικός χώρος για την τέλεσή του.
Στην πόλη μας θα φιλοξενηθούν πάνω από 200 μικροί αθλητές και αθλήτριες, συνοδοί γονείς και προπονητές  από όλη την Ελλάδα για ένα τριήμερο.
Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ και ο Ο.Α.Π.Ν. του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ θα προβούν σεσυνέντευξη τύπου την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7μ.μ. στο χώρο του Συλλόγου. (Αίθουσα εκδηλώσεων 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης, είσοδος από οδό Ακροπόλεως).
Προσκαλούμε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. να παραστούν στη συνέντευξη τύπου και να καλύψουν την πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας.

 

Με τιμή

 

Ο πρόεδρος                                        Ο πρόεδρος
του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ              του Ο.Α.Π.Ν. ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Διδασκάλου Κων/νος                          Ιωαννίδης Ιωάννης

Μοιραστείτε την είδηση