Το δεύτερο γαστρονομικό και οινικό ταξίδι της LTE αυτή την Κυριακή στην Κοζάνη

3 Min Read

Μια ακόμη, την δεύτερη κατά σειρά, ξεχωριστή και ιδιαίτερη γαστρονομική και οινική εμπειρία διοργανώνει αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η τουριστική εταιρεία “LTE, Live The Experience”. Ο σεφ Γιάννης Γιαννίτσας και ο σομελιέ Θωμάς Δούρβας ετοίμασαν ένα μοναδικό μενού για τους ..λιγοστούς εκλεκτούς που θα κλείσουν θέση για το event στο οινοποιείο των αδελφών Μπελίδη στα Μελίσσια Κοζάνης.

Ο αναγνωρισμένος σομελιέ Θωμάς Δουρβας
Ο γνωστός σεφ Γιάννης Γιαννίτσας

Το μενού περιλαμβάνει ολόφρεσκα ελληνικά προϊόντα απευθείας από τον κήπο στα πιάτα, με γαστρονομικούς συνδυασμούς που εμπνεύστηκε ο γνωστός σεφ και συνοδεύονται από εκλεκτό βιολογικό και ελάχιστης παρέμβασης κρασί των αδελφών Μπελίδη που επέλεξε ανάλογα με το πιάτο ο αναγνωρισμένος σομελιέ.
Πλατό με spreads, ελληνικές αλοιφές, ντομάτα, ξινοτύρι, αμπελόφυλλα, κολοκυθόπιτα, γίγαντες φούρνου με λουκάνικο ζυγούρι, κεφτέδες με κρεμμύδια, roast beaf χωριάτικη σαλάτα, ελληνικό short loin steak 30 ημερών ωρίμανσης, συνοδευόμενα από μαλαγουζιά του 2019, Cinsaut, Ξινόμαυρο του 2015 και Cabernet Merlot του 2011 είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα πρωταγωνιστήσουν το μεσημέρι της Κυριακής στο οινοποιείο Μπελίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά σε γεύμα στην Κοζάνη, θα σερβιριστεί το σπάνιο μοσχαρίσιο Ιαπωνικό κρέας Ribeye Wagyu.

- Advertisement -
           Το εκλεκτό μενού της διοργάνωσης

«Πρόκειται για την δεύτερη εκδήλωσή μας και είμαστε πολλοί χαρούμενοι που υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Δυστυχώς τα μενού και οι εκδηλώσεις που κάνουμε απευθύνονται το πολύ σε πενήντα άτομα όσες και οι θέσεις που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, γι’ αυτό και οι εκδηλώσεις μας επιχειρούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο τακτικές για να έχουν την δυνατότητα όλοι να συμμετέχουν» τονίζει ο Γιάννης Γιαννίτσας.
«Στόχος μας είναι να απολαύσουν οι καλεσμένοι – επισκέπτες ένα σπάνιο μενού άκρως ποιοτικό και προσεγμένο, όπως γίνεται και σε ανάλογα event στο εξωτερικό. Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που κάνουν κάτι τέτοιο και η μοναδική στην Δυτική Μακεδονία και στην Βόρεια Ελλάδα. Αξίζει τον κόπο κάποιος να γίνει μέρος αυτής της οινικής και γαστρονομικής εμπειρίας» αναφέρει ο Θωμάς Δούρβας.
Το κόστος συμμετοχής στο event είναι 40 ευρώ. Κρατήσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974233597 και 6977455162

Μοιραστείτε την είδηση