Το Ενοριακό Κέντρο “Σύναξη” του Αγίου Νικολάου Κοζάνης σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη ανοίγει το αναγνωστήριο του για τους μαθητές

2 Min Read

Το Ενοριακό Κέντρο “Σύναξη” του Αγίου Νικολάου Κοζάνης σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη ανοίγει το αναγνωστήριο του για τους μαθητές, καθώς το αντίστοιχο της βιβλιοθήκης έκλεισε λόγω της καταγραφής για τη μεταφορά στο νέο κτίριο.  Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Κοζάνης Παναγιώτη Δημόπουλου:

Λόγω της αλληλουχίας των δαπανών και του ενδεχόμενου ντόμινο καθυστερήσεων που θα προξενούσε η αναβολή εκκίνησης της απογραφής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το Αναγνωστήριο για να ξεκινήσουν οι εργασίες μας. Δημιουργήθηκε έτσι πρόβλημα στους μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους πυρετωδώς.
Ευχαριστίες λοιπόν στον Πάτερ Μιχαήλ Κρανιώτη και το Ενοριακό Κέντρο “Σύναξη” του Αγίου Νικολάου Κοζάνης, που έσπευσαν προς βοήθεια μόλις καλέσαμε, διαθέτοντας τον χώρο του δικού τους αναγνωστηρίου 100 μ. από την Βιβλιοθήκη, στον 1ο όροφο του Μπλιούρειου, απέναντι από τον Ναό. Κάπως έτσι, άλλωστε, φαντάζομαι ξεκίνησε και η Βιβλιοθήκη το 1650. Κάπου θα χρειάστηκε κάποιοι να διαβάζουν και τότε και θα παρενέβησαν οι του Αγίου Νικολάου.
Η ΚΔΒΚ διέθεσε σήμερα σχολικά βοηθήματα και ένα μεγάλο τραπέζι της για τους χώρους του νέου αυτού Αναγνωστηρίου του κέντρου της πόλης. Ζητούμε και πάλι την κατανόηση των μαθητών και των γονέων τους και ευχόμαστε καλή μελέτη και καλή προκοπή.Το αναγνωστήριο θα λειτουργεί 10 π.μ. με 9 μ.μ.

Μοιραστείτε την είδηση