Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί όλες και όλους στην εκδήλωση γευσιγνωσίας με τοπικά προϊόντα σήμερα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

2 Min Read

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχοντας για μια ακόμα φορά στην «Κοζανίτικη Αποκριά» διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:30 εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας με τοπικά προϊόντα στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Τοπικοί καταξιωμένοι αρχιμάγειρες «Σεφ» θα μαγειρέψουν επι τόπου αποκλειστικά με προϊόντα που παράγουν οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της περιοχής μας και θα παρουσιάσουν ενώπιον του κοινού παραδοσιακές συνταγές των ημερών που θα προσφερθούν στο κοινό με συνοδεία εκλεκτών οίνων και τσίπουρου.
Ειδικότερα, οι σεφ Θεόδωρος Καραθανάσης και Άγγελος Ναουμίδης μαζί με το Γιάννη Ματούλα θα μαγειρέψουν τοπικά εδέσματα, τα οποία και θα γευτεί ο κόσμος. Η «υπαίθρια κουζίνα» του Επιμελητηρίου θα στηθεί μπροστά από τον στεγασμένο χώρο της πλατείας, όπου συνάμα θα εκθέσουν τα προϊόντα τους οι τοπικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί όλες και όλους, συντοπίτες και επισκέπτες της Αποκριάς της Κοζάνης, στο ταξίδι γεύσεων και οινικών εξερευνήσεων του τόπου μας, που θα λάβει χώρα στα πλαίσια της σημερινής εκδήλωσης.
Σήμερα 16/2/2018 και ώρα 17:30 στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης δοκιμάζουμε γεύσεις του τόπου μας!
Το Επιμελητήριο και ο κόσμος της Κοζάνης «Επιλέγει τοπικά!», γιατί «Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις του τόπου μας, στηρίζουμε την τοπική οικονομία και τους δικούς μας ανθρώπους».

- Advertisement -

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση