Το Hydrogen Summer ScH2ool έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κοζάνη

2 Min Read

Μετά την επιτυχία που γνώρισε πέρυσι, έρχεται για 2η συνεχή χρονιά το Hydrogen
Summer ScΗ2ool,
 που θα διεξαχθεί 1 – 5 Ιουλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Αυτή η μοναδική ευκαιρία απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Σκοπός του προγράμματος είναι η αναβάθμιση των δεξιοτήτων και η εξειδίκευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, επαγγελματιών, μηχανικών και τεχνικού προσωπικού που επιθυμούν να καταρτιστούν στις τεχνολογίες υδρογόνου.

- Advertisement -

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το CluBE και την Advent Technologies, έχοντας την υποστήριξη του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Σημειώνεται ότι το Hydrogen Summer ScH2ool, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διά ζώσης.
Το θερινό σχολείο παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία σε άτομα που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον ταχέως εξελισσόμενο τομέα του υδρογόνου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν το προνόμιο να εκπαιδευτούν από αξιόλογους ειδικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας
υδρογόνου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (80 άτομα) και η επιλογή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20€.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα του θερινού σχολείου θα λάβουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με ακαδημαϊκές μονάδες (ECTS).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kedivim.uowm.gr/course/2o-therino-scholeio-ydrogonoy/

Μοιραστείτε την είδηση