Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μια φορά ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης

2 Min Read

Ο Ομάδα Κοινωνικών δράσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης στους φορείς και επαγγελματίες του τόπου μας, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουν στη δράση για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας στο διήμερο Τετάρτη 13-9-23 μέχρι και Πέμπτη 14-9-23.

Στο χώρο που φιλοξενεί το σύλλογο (Γ. Αγόρα 6) θα συγκεντρωθούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ τα παρακάτω είδη που θα συσκευασθούν και θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία του συλλόγου στις πληγείσες περιοχές.

Α. Είδη ρουχισμού (εσώρουχα, κάλτσες, παντόφλες, μπότες, παπούτσια και ρούχα για κάθε ηλικία)

Β. Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, βρεφικές τροφές, κονσέρβες, σάλτσες, όσπρια, λάδι και εμφιαλωμένα νερά, χυμοί)

Γ. Είδη υγιεινής (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, πάνες, σαμπουάν, σαπούνια, αντισηπτικά, αντικουνουπικά, χλωρίνες 5 λίτρων,  υγρά καθαρισμού, γάντια μιας χρήσης, μάσκες, πιεσόμετρα οξύμετρα, θερμόμετρα)

Δ. Γραφική ύλη για παιδιά, παιχνίδια

Η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15-9-23 το πρωί, αφιλοκερδώς από τη Μεταφορική εταιρεία Πούχια την οποία και ευχαριστούμε 

Για άλλη μια φορά η Κοζάνη δείχνει στην πράξη πως είναι η αλληλέγγυα πόλη, κοντά πάντα στους συνανθρώπους μας, αφού πολλοί φορείς της δραστηριοποιούνται για  τους πληγέντες αδελφούς μας της Θεσσαλίας που σκληρά δοκιμάζονται από την πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα.

Τηλ. επικοινωνίας: 6945 292521 (Τάσος Γκλούμπος)

Μοιραστείτε την είδηση