Των πολιτών εμπιπραμένων, κοκορομαχείτε

3 Min Read

Τι ήταν όλο αυτό που παρακολουθήσαμε επί τριήμερο να εκτυλίσσεται στην Βουλή των Ελλήνων; Ήταν μήπως κάποια καθαρτήρια διαδικασία που θα οδηγούσε σε χειροπιαστά αποτελέσματα, επί των θεμάτων που καίνε την μέση ελληνική οικογένεια; Πατάτες. Ήταν απλώς μια άσκηση πολιτικού κουτσαβακισμού. Από ένα πετεινάρι που αισθάνεται ότι άλλο πετεινάρι απειλεί να εισβάλει δυναμικώς στο “κοτέτσι” του και να χάσει το λειρί του αρχηγού της αντιπολίτευσης, ή έστω να  ξεπουπουλιασθεί σε βαθμό που θα το δείξει αδύναμο.

Ήταν μια πρόσκληση και πρόκληση, από τον Αλέξη Τσίπρα, να τον καμαρώσουμε ως άκρως ικανό στις κοκορομαχίες. Μόνο που το τελευταίο από εκείνα τα οποία έχουν πράγματι ανάγκη οι πολίτες αυτής της χώρας, στον καιρό της πανδημίας και της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης, και των τιμωριών που μας επιβάλει η φύση, για τις καταστροφές που συνεχίζουμε να της προκαλούμε, ειναι μια παράσταση κοκορομαχίας.

- Advertisement -

Κατά τα λοιπά, μόνο θλίψη αισθάνονται οι πολίτες, ακόμη και οπαδοί σας κ. Πρόεδρε, για το γεγονός ότι η εθνική αντιπροσωπεία εμφανίσθηκε, με επιμονή του κ. Τσίπρα, να ασχολείται τόσον εκτενώς με ένα πρόσωπο της υποστάθμης του Φουρθιώτη. Έλεος. Ο προαγωγός “πορνοστάρ”, επιχειρήθηκε από τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λειτουργήσει ως …καταλύτης πολιτικών διεργασιών. Και ειναι προς τιμήν των άλλων κομμάτων που απέφυγαν να “τσιμπήσουν” και να ασχοληθούν με το θέμα. Αλλά από σας, οι ψηφοφόροι σας περίμεναν μιαν άλλη απάντηση επί όσων υποστήριξε ο κ. Τσίπρας. Περίμεναν να ακούσουν ότι όποιος, από την κυβέρνηση, από το κόμμα σας, έχει αναπτύξει “πάρε – δώσε” με αυτό το πρόσωπο και τις άνομες και ανήθικες δραστηριότητες του, θα πάει σπίτι του. Και δυστυχώς δεν το άκουσαν.

Χρεώνεσθε λοιπόν κ. Πρόεδρε με μια δεύτερη εκκρεμότητα. Μετά από εκείνους που έχουν τραγικές ευθύνες για την παραλυτική “λειτουργία” του κράτους στο τριήμερο της κακοκαιρίας “Ελπίδα”, τώρα έχετε και την ευθύνη να απομακρύνετε τον κ. Γεραπετρίτη και όποιον άλλο δεν προσέχει που βάζει …την υπογραφή του. Φυσική, είτε ηλεκτρονική.

Δεν μου μένει παρά να επαναλάβω εκείνο που έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα:

 

“Ας ελπίσουμε ότι απλώς δεν θέλατε να λειτουργήσετε “εν θερμώ”. Και ότι έχετε κατά νου να προχωρήσετε, συντόμως, σε έναν ανασχηματισμό, κατά τον οποίο θα στείλετε κάποιους στα σπίτια τους. Να …ξεκουρασθούν”.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση