Απολογισμός του Λευτέρη Ιωαννίδη στα μέλη της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις-“Έχει γίνει μια πολύ σοβαρή δουλειά για το παρόν και το μέλλον της Κοζάνης”

straboy
από straboy
3 Min Read

Με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τη νίκη της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις στις αυτοδιοικητικές  εκλογές του 2014, ο Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Κίνησης Λευτέρης Ιωαννίδης προχώρησε την Κυριακή σε απολογισμό του πρώτο μισού της θητείας της δημοτικής αρχής, σε μέλη και φίλους της Δημοτικής Κίνησης.

Ο συντονιστής της Κίνησης Χάρης Κουζιάκης σε δηλώσεις του επισήμανε πως η Δημοτική Κίνηση πως τέτοιες εκδηλώσεις όπως ο απολογισμός και η συζήτηση επί αυτού είναι στον πυρήνα της λειτουργίας της Κίνησης καθώς  είναι “πολυσυλλεκτική, ανεξάρτητη και μια κίνηση που προάγει τη συμμετοχικότητα” ενώ παράλληλα τόνισε πως  η δημοτική αρχή στα βασικά σημεία κινείται σε πολύ καλή κατεύθυνση.

- Advertisement -

Ο  Δήμαρχος Κοζάνης με τη σειρά του ανέφερε πως “μετά από 3 χρόνια έχουμε να παρουσιάσουμε μια μεγάλη σειρά από πράγματα, δράσεις, αλλαγές και παρεμβάσεις  που έγιναν, βελτίωσαν την εικόνα του Δήμου, άλλαξαν την καθημερινότητα των δημοτών ενώ έχουμε δρομολογήσει και πολύ σημαντικές εξελίξεις για μια σειρά από μεγάλα θέματα, που αφορούν το παρόν και το μέλλον. Βλέποντας τον απολογισμό, μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως έχει γίνει μια πολύ σοβαρή και αξιόλογη δουλειά και έχουμε καταφέρει να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας”.

Ο κ. Ιωαννίδης, που ξεκαθάρισε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, υπογράμμισε επίσης πως “η Δημοτική Κίνηση, είναι ένα  πρωτόγνωρο εγχείρημα , που  κλείνει 7 χρόνια ζωής και εκτιμώ πως είναι μοναδικό σε όλη τη χώρα. Στοχεύουμε να ξανακερδίσουμε στις εκλογές του 2019 και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα, πως μαι Κίνηση με τα δικά μας χαρακτηριστικά, μπορεί να αποτελέσει πρότυπο και στην διοίκηση ενός δήμου”.

Στον απολογισμό του ο κ. Ιωαννίδης έκανε ειδική μνεία στα οικονομικά του Δήμου Κοζάνης και στη βελτίωση της λειτουργίας που επετεύχθη,  στην αποκατάσταση της σχέσης Δήμου και τοπικών προμηθευτών και σε μια σειρά από πράγματα όπως η συμφωνία για το χώρο του ΟΣΕ, η λειτουργία της ΒΙΠΕ Κοζάνης, η λειτουργία του κλειστού της Λευκόβρυσης, η ολοκλήρωση των έργων ΕΣΠΑ της προηγούμενης περιόδου και η προετοιμασία για το νέο ΕΣΠΑ, τα αρδευτικά Πολυμύλου και Άνω Κώμης κ.α.

Μοιραστείτε την είδηση