Τρεις χιλιάδες ευρώ απο την ΠΕΔ στους πυρόπληκτους

1 Min Read

Με τρεις χιλιάδες ευρώ θα ενισχύσει τους πυρόπληκτους της Αττικής, η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό αποφάσισε στη χθεσινή συνεδρίαση το διοικητικό της συμβούλιο μετά από ομόφωνη απόφαση. «Με το βαρύ κλίμα που υπάρχει, πρώτο θέμα είναι η στήριξη στους πολίτες που έχουν πληγεί. Είναι απαραίτητο να επισημανθούν κινήσεις προληπτικές και παρεμβάσεις για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Εξετάζουμε με προσοχή την εξέλιξη. Κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί αυτό που συνέβη» τόνισε η αντιπρόεδρος Β. Βρυζίδου που πρόσθεσε πως η κίνηση είναι συμβολική.
Ανάλογες ήταν οι δηλώσεις και του δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη που εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στους πυρόπληκτους και δήλωσε πως από πλευράς του δήμου Γρεβενών έχουν ήδη αποσταλεί φάρμακα και τρόφιμα.
Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα του «Κλεισθένη», για το οποίο μέλημα της ΠΕΔ, όπως δήλωσαν τα μέλη της, είναι να αποστέλλεται στους δήμους κάθε πληροφορία και να υπάρχει ενημέρωση. Επίσης, στην ατζέντα βρέθηκαν και τα χρηματοδοτικά προγράμματα για την αντιμετώπιση της μεταλιγνιτικής περιόδου.

Μοιραστείτε την είδηση