Τρεις συλλήψεις για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων στην πόλη της Κοζάνης

1 Min Read

Προηγήθηκε καταγγελία από το θύμα ηλικίας 37 ετών η οποία κυοφορεί

Σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων εξελίχθηκε η προχθεσινή είδηση της εγκύου που μεταφέρθηκε στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης από το Αστυνομικό Μέγαρο μετά από επιληπτική κρίση. Η 37χρονη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία πως είναι θύμα μαστροπείας με το Τμήμα Ασφάλειας να προχωρά σε τρεις συλλήψεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην υπόθεση εμπλέκονται δυο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 60 και 70 ετών και 44 ετών αντίστοιχα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορά σε αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατοχής ναρκωτικών και της σωματικής βλάβης, κατά περίπτωση.

«Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 37χρονης αλλοδαπής από 70χρονο ημεδαπό, διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη από κοινού με τον 60χρονο, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της 37χρονης απέσπασαν τη συναίνεσή της, στην γενετήσια εκμετάλλευσή της, έναντι χρηματικής αμοιβής» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Μοιραστείτε την είδηση