Τριήμερο μελισσοκομικό σεμινάριο την ερχόμενη εβδομάδα στην Κοζάνη

1 Min Read

Τεχνικές, μεθόδους και μυστικά της μελισσοκομίας αλλά και τρόπους πρόληψης ασθενειών των μελισσών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 11, 12 και 13 Μάϊου στο σεμινάριο μελισσοκομίας που διοργανώνει στην Κοζάνη ο Μελισσοκομικός Σύλλογος και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα. Το σεμινάριο γίνεται στο πλαίσιο της δράσης 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων».

Εισηγητής θα είναι ο μελισσοκόμος Αλέξανδρος Γκουσιάρης, ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες τους μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά την διάρκεια του έτους, για τους εχθρούς και τις ασθένειες των μελισσών και τους τρόπους πρόληψης καθώς και για τις μεθόδους εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών.

Όλες οι διαλέξεις ξεκινούν στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ΖΕΠ. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης θα πρέπει όμως να προηγηθεί εγγραφή. Αυτές γίνονται στα γραφεία του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης στην οδό Πλαταιών 9, στην Κοζάνη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00 και στο τηλέφωνο 24610-21444.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση