Βίκος Street Relays Κοζάνη με… «Μακεδονική Δύναμη»

2 Min Read

Οι προετοιμασίες για τα Βίκος Street Relays Κοζάνη 2016, τα οποία θα διεξαχθούν στις 22 Μαΐου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία της πόλης έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση των τοπικών αθλητικών και όχι μόνο φορέων και οργανισμών είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς σύσσωμη η κοινωνία της πόλης θέλει να εκφράσει την αγάπη της για τον αθλητισμό αλλά να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης στηρίζοντας μέσω των σκυταλοδρομιών το Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές Διαταραχές Δυτ. Μακεδονίας. Το γεγονός, άλλωστε, πως καταφέρνουν να ενώνουν διαφορετικούς ανθρώπους από το ευρύτερο φάσμα της κοινωνικής ζωής, είναι ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία της επιτυχίας της διοργάνωσης των σκυταλοδρομιών.

 

Θέση στη γραμμή εκκίνησης των Street Relays θα πάρουν και αθλητές της «Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης». Ο σύλλογος που ιδρύθηκε το 1988 έχει αποδειχθεί… πραγματική δύναμη στο τάε κβον ντο καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους όχι μόνο στη Μακεδονία αλλά και στην Ελλάδα. Αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης έχουν κατακτήσει πέντε παγκόσμιους τίτλους, 12 ευρωπαϊκούς και δύο βαλκανικούς τιμώντας επάξια το εθνόσημο. Παρμενίων Πατιάς, Θωμάς Παυλός, Νίκος Τζέλλος, Κλεάνθης Τζέλλος, Απόστολος Τεληκωστόγλου, Στέλιος Μεχτερίδης, Ελένη Κατσάρα, Θεόδωρος Χασιώτης, Κατερίνα Τζέλλου, Αργύρης Διάφας, Δήμητρα Δεμερτζίδου και Ελένη Παππά είναι μόνο μερικοί από όσους έχουν σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία, ενώ εντός συνόρων από το 2003 έως το 2015 ο σύλλογος μετράει περισσότερα από 300 μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες!

 

 

 

Μιλώντας για τη συμμετοχή του συλλόγου στη διοργάνωση των Βίκος Street Relays Κοζάνη ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Χρήστος Αλμασίδης, είπε: «Θέλουμε οι συμπολίτες μας να δώσουν δυναμικό παρών στον αγώνα. Οι άνθρωποι του αθλητισμού πρέπει να δείχνουν την ευαισθησία τους σε τέτοιες διοργανώσεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να στηρίξουν έναν φιλανθρωπικό σκοπό».

 

 

Από το γραφείο Επικοινωνίας & Ενημέρωσης.

 

Τηλέφωνο: 6944 261 865

Email: [email protected]

 

Μοιραστείτε την είδηση