Βραβεύθηκε ο Απόστολος Τεληκωστόγλου

1 Min Read

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση βράβευσης των διακεκριμένων αθλητών που διοργάνωσε η Ελληνική ολυμπιακή επιτροπή, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών. 

Το παρόν έδωσαν στην διοργάνωση ο υφυπουργός αθλητισμού, κύριος Βρούτσης, ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού κύριος Μαυρωτάς, ο πρώην υπουργός αθλητισμού κύριος Αυγενάκης, πρόεδροι των ομοσπονδιών και φυσικά ο οικοδεσπότης, κύριος Σπύρος Καπράλος πρόεδρος της ΕΟΕ.

Από τον σύλλογο μας Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, βραβεύθηκε ο τρεις φορές παγκόσμιος  πρωταθλητής Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου για την ευρωπαϊκή του διάκριση το 2023 που κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στα European Games στην Πολωνία. Τον αθλητή του συλλόγου μας  συνόδευσε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κ. Αλμασίδης Χρήστος και ο Μάνατζερ κ. Ηλίας Πάνου.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την εξαιρετική διοργάνωση που πραγματοποίησε προς τιμήν των αθλητών, εφάμιλλη με το μέγεθος των διακρίσεων και των επιτυχιών των Ελλήνων αθλητών, καθώς και του δικού μας αθλητή που εδώ και μια δεκαετία επαναλαμβάνει διεθνείς διακρίσεις.

Μοιραστείτε την είδηση