Ξεκινά το 10ο θερινό σχολείο Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας στα Χανιά

2 Min Read

Με τη θεσμική εκπροσώπηση του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας ξεκινά το 10ο  Θερινό Σχολείο  Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (Ίδρυμα Αγία Σοφία). Για ένα δεκαήμερο θα συναντηθούν στα Χανιά περιβάλλον και ΜΜΕ και θα διερευνηθεί η συμβολή του δημοσιογραφικού επαγγέλματος στην ανάδειξη και καλλιέργεια των περιβαλλοντικών θεμάτων.

Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί με μία ανοικτή συνεδρία. Κατά τη διάρκεια αυτής θα παραβρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών θεσμικών φορέων, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κ. Έλενα Ριζεάκου η οποία θα εκπροσωπήσει και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) κ. Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε ) κ. Γεώργιος Τσιγκλιφύσης, ο πρόεδρος του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) κ. Αιμίλιος Περδικάρης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτρης Γαλαμάτης

- Advertisement -

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δημοσιογραφικών Σπουδών & Επικοινωνιακών Εφαρμογών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανιών, τον Δήμο Αποκορώνου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου, με την στήριξη του Δήμου Ρεθύμνης, του Δήμου Ανωγείων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων, του Μουσείου Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη και της ημερήσιας εφημερίδας Χανιώτικα Νέα. 

Χορηγοί: ΚΤΕΛ Χανιών-Ρεθύμνου, Κτήμα Λουπάκη, Βοτανικός Πάρκο-Κήποι-Κρήτης.

Τηλ. Επικοινωνίας: +3028250-71313

Email: [email protected]

 

Μοιραστείτε την είδηση