Ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στον… φούρνο του Γιάννη Σιδέρη

2 Min Read

Περίπου 400 άτομα υπολογίζει να έχουν ψηφίσει μέχρι τις 19 Μαϊου

Εκλογές… αλλιώς για τον αγαπημένο φούρναρη της Κοζάνης τον Γιάννη Σιδέρη. Για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια, καλεί τον κόσμο να… ψηφίσει στον φούρνο του σε ένα «exit poll» που δείχνει την τάση των ψηφοφόρων. Η κάλπη του Γιάννη Σιδέρη, στήθηκε στον φούρνο του εδώ και λίγες μέρες και δεν είναι λίγοι αυτοί που ρίχνουν την ψήφο τους από τώρα.

- Advertisement -

«Εκτός από μια φορά, όλες τις υπόλοιπες έχουμε πέσει μέσα συν – πλην 1,5% – 2% σε όλα τα κόμματα. Είμαστε πιο ακριβείς από τους δημοσκόπους που πληρώνονται και τα παίρνουν καλά. Εμείς είμαστε πιο δημοκρατικοί» είπε στον «Χ» ο κ. Γιάννης με το χαρακτηριστικό κοζανίτικο χιούμορ του. «Εμείς εδώ είμαστε εκτός λίστας Πέτσα και δεν μας έδωσε κανείς παράδες αλλά και να μας έδιναν δεν θα παίρναμε γιατί δεν κάνουμε τέτοιες δουλειές εμείς» ανέφερε.

Ο ίδιος προβλέπει αρκετές «εκπλήξεις» και εκτιμά πως θα υπάρχουν ανακατατάξεις στην κορυφή. Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ό,τι θέλει. Αλλά το κόμμα είναι ένα. Καλή λεφτεριά!» είπε αναφερόμενος στο ΚΚΕ.

Η κάλπη του Γιάννη Σιδέρη θα παραμείνει ανοιχτή στον φούρνο (Πύρρου 3, στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου) μέχρι την Παρασκευή 19 Μαϊου και το Σάββατο, μια μέρα πριν τις εκλογές, θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. «Από προχθές έχουν έρθει πάρα πολλοί να ψηφίσουν. Έρχονται αρκετοί μόνο για αυτό. Πιστεύω πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ψηφίσει περίπου 400 άτομα, πάνω κάτω εκεί είμαστε κάθε χρόνο» πρόσθεσε.

 

Θένια Βασιλειάδου-www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση