Υψηλή η πληρότητα των ξενοδοχείων της Κοζάνης παρά το αρχικό “σοκ”

1 Min Read

Υψηλότατη ήταν η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής το τριήμερο της Αποκριάς. Μετά το πρώτο σοκ και παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, τα πράγματα, σύμφωνα με τους ξενοδόχους της περιοχής, πήγαν πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο.
Η Κοζάνη, αλλά και η γύρω περιοχή, με άξονες τα πλέον τουριστικά σημεία (Πρέσπες, Καστοριά, Νυμφαίο κλπ.), “βούλιαξαν” από κόσμο.
“Μετά το πρώτο σοκ, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Υπήρξαν μόνο μεμονωμένες ακυρώσεις και οι πληρότητες ήταν πολύ καλές, χάρη και στον καλό καιρό” ανέφερε ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Δυτικής Μακεδονίας Ιάκωβος Παντελίδης.
Ο κόσμος μέχρι και το Σάββατο αναζητούσε δωμάτια στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, καθώς, όπως ανέφερε ο κ. Παντελίδης, όσοι γνωρίζουν τη Δυτική Μακεδονία την αγαπούν κι “έχουμε γκρουπ απο Πειραιά και από άλλα μέρη που έρχονται συχνά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου”.
Από το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας εκατοντάδες αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στη μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων από το τριήμερο της Αποκριάς.

Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση