Με 6 αθλητές θα αναχωρήσει η ομάδα της Εορδαικής Δύναμης για την Θεσσαλονίκη με σκοπό την συμμετοχή στο 7th European Champion Clubs’ Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον το τετραήμερο 28 Φεβρουαρίου με 3 Μαρτίου 2019 με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 1564 αθλητές από 39 χώρες όπως Ισπανία, Κροατία, Ρωσία, ΠΓΔΜ, Εσθονία, Σουηδία, Κύπρος, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Ολλανδία, Ιταλία, Ουκρανία, Ιράκ, Γερμανία, Τουρκία, Μολδαβία, Σερβία, Φινλανδία, Ανδόρα, Γαλλία, Αλβανία, Μ, Βρετανία, Αυστρία, Ισραήλ, Σλοβενία, Αζερμπαϊτζάν, Μαρόκο, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπουρκίνα Φάσο, Λετονία, Μπενίν, Πράσινο Ακρωτήρι, Νίγηρας, Λεσότο, Σενεγάλη, Ρουμανία, Τυνησία και φυσικά από την Ελλάδα. προκειμένου να εξασφαλίσου μία θέση στο βάθρο κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα παρακάτω πρωταθλήματα

1) WTE European Olympic Weight Categories Championships 2019 η κατηγορία Ανδρών – Γυναικών

2) WTE Junior Championships 2019 η κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων

3) WTE Cadet Championships 2019.η κατηγορία Παίδων – Κορασίδων

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο για τους αθλητές προκειμένου να εξασφαλίσουν βαθμολογία για την ερχόμενη Ολυμπιάδα του 2020.

H διοργάνωση θα μεταδοθεί σε live streaming μέσα από το επίσημο κανάλι της ETABE στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UC7ia61AG_wmonIW-fM05OVw)

Οι αθλητές που πλαισιώνουν την ομάδα της Εορδαικής Δύναμης είναι οι :

1) Χριστίδου Γραμματική στην κατηγορία Γυναικών +73

2) Χριστίδης Παναγιώτης στην κατηγορία Εφήβων -59

3) Σάκκου Χριστίνα στην κατηγορία Νεανίδες -59

4) Τσαλκιτζίδου Ειρήνη στην κατηγορία Νεανίδες -49

5) Πατμάνογλου Ευδοκία στην κατηγορία Κορασίδες -55

6) Παπαδοπούλου Δανάη στην κατηγορία Κορασίδες -51

O αθλητής του συλλόγου μας Χριστίδης Πολυχρόνης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με την Επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης TAEKWONDO Βορείου Ελλάδος και θα αγωνιστεί στην κατηγορία Παίδων -41.

Ευχόμαστε στους αθλητές , τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας της Εορδαικής Δύναμης καλή επιτυχία στην μεγάλη αυτή διοργάνωση .