Παρατεταμένος καύσωνας στην Κοζάνη

2 Min Read

Η Κοζάνη πρόκειται να βιώσει έναν καύσωνα τις επόμενες δέκα ημέρες, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα και χωρίς καμία πρόβλεψη για βροχοπτώσεις. Ας δούμε αναλυτικά την πρόγνωση από το foreca.gr

Πέμπτη 11 Ιουλίου: Ημέρα με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 35°C. Οι νυχτερινές θερμοκρασίες θα κυμανθούν στους 26°C. Η ταχύτητα των ανέμων θα είναι περίπου 7 km/h.

- Advertisement -

Παρασκευή 12 Ιουλίου: Η θερμοκρασία θα παραμείνει στους 35°C, αλλά οι νυχτερινές ώρες θα είναι πιο δροσερές, με θερμοκρασίες γύρω στους 22°C. Ο άνεμος θα συνεχίσει με ταχύτητα 7 km/h.

Σάββατο 13 Ιουλίου: Ακόμη θερμότερη ημέρα, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 36°C κατά τη διάρκεια της ημέρας και τους 22°C τη νύχτα. Οι άνεμοι θα παραμείνουν ήπιοι στα 7 km/h.

Κυριακή 14 Ιουλίου: Η θερμοκρασία θα αυξηθεί περαιτέρω, φτάνοντας τους 37°C. Οι νυχτερινές ώρες θα παραμείνουν ζεστές στους 22°C. Οι άνεμοι θα παραμείνουν σταθεροί στα 7 km/h.

Δευτέρα 15 Ιουλίου: Ο υδράργυρος θα φτάσει στους 37°C, με την ελάχιστη θερμοκρασία στους 23°C. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν λίγο, φτάνοντας τα 11 km/h.

Τρίτη 16 Ιουλίου: Πολύ ζεστή ημέρα , με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 38°C και τη νύχτα να διατηρείται στους 23°C. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα 11 km/h.

Τετάρτη 17 Ιουλίου: Η ζέστη συνεχίζεται με θερμοκρασίες στους 38°C και 23°C τη νύχτα. Οι άνεμοι θα επιστρέψουν στα 7 km/h.

Πέμπτη 18 Ιουλίου: Ημέρα με τις υψηλότερες θερμοκρασίες της περιόδου, φτάνοντας τους 39°C κατά τη διάρκεια της ημέρας και τους 25°C τη νύχτα. Οι άνεμοι θα παραμείνουν στα 7 km/h.

Παρασκευή 19 Ιουλίου: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στους 37°C, με τη νύχτα στους 24°C. Η ταχύτητα των ανέμων στα 7 km/h.

Σάββατο 20 Ιουλίου: Αισθητή μείωση της θερμοκρασίας στους 33°C, με τη νυχτερινή θερμοκρασία στους 23°C. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα 4 km/h.

Η επόμενη δεκαήμερη περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζεστή και ξηρή, με τον υδράργυρο να παραμένει σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια.

Μοιραστείτε την είδηση