Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

5 Min Read

Από σήμερα Πέμπτη έως και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ταινίες που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους θα προβάλλονται στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον». Μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων των τελευταίων ετών «Το ατίθασο ρομπότ» συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Μόνο Κυριακή 20 Οκτωβρίου προβάλλεται η παιδική ταινία «Μικροί ήρωες σε δράση». Το Θέατρο Σκιών Αθανασίου παρουσιάζει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι άθλοι του Ηρακλή». Προβάλλεται η ταινία τρόμου «Smile 2». Συνεχίζεται η ιταλική ταινία φαινόμενο, που έκοψε πάνω από 5 εκατομμύρια εισιτήρια «Πάντα υπάρχει το αύριο». Για τρείς τελευταίες παραστάσεις θα προβληθεί η ταινία «Τζόκερ: Τρέλα για δύο». Προβάλλεται η βιογραφική – κοινωνική ταινία «Lee», με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

    ΑΙΘΟΥΣΑ 1

    - Advertisement -

    ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΟ ΡΟΜΠΟΤ

      Η επική περιπέτεια ακολουθεί το ταξίδι ενός ρομπότ -σειρά ROZZUM μονάδα 7134, εν συντομία Ρόζι- που ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο νησί και πρέπει να προσαρμοστεί στο αφιλόξενο περιβάλλον, ενώ σταδιακά χτίζει σχέσεις με τα ζώα στο νησί και γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού χηνόπουλου.

      1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.45 στα Ελληνικά

      SMILE 2

        Ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα παγκόσμια περιοδεία, η παγκόσμια ποπ σταρ Skye Riley (Naomi Scott) αρχίζει να βιώνει όλο και πιο τρομακτικά και ανεξήγητα γεγονότα. Συγκλονισμένη από την κλιμακούμενη φρίκη και την πίεση της φήμης, η Skye αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν της για να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της ενώ όλα μοιάζουν να διαλύονται γύρω της.

        Πρωταγωνιστούν : ΝΑΟΜΙ ΣΚΟΤ, ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΪΤΖ

        1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

        Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

          Ο ήρωας της μυθολογίας μας στην ίδια πορεία με τον ήρωα των σκιών και του γέλιου Καραγκιόζη προς το Πάνθεον!

          Σάββατο 19/10, 1 παράσταση  5.00 

          ΑΙΘΟΥΣΑ 2

          ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

            Η κωμωδία-φαινόμενο, για την οποία μιλά σήμερα όλη η Ιταλία, ξεπέρασε τα 5,5 εκατομμύρια εισιτήρια και βρισκόταν στο νούμερο 1 του Box-office για 7 εβδομάδες. Διηγείται την ιστορία της Ντέλια, συζύγου και μητέρας, που παλεύει να επιβιώσει στην ιταλική μεταπολεμική κοινωνία αλλά και στην καθημερινότητά της απέναντι σε έναν τυραννικό σύζυγο.

            Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κωμικού και σταρ στην Ιταλία Πάολα Κορτελέζι, η οποία κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων όπου κι αν προβλήθηκε.

            1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.15 

            ΤΖΟΚΕΡ : ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

              Την συνέχεια του πολυβραβευμένου JOKER (2019), σκηνοθετεί και πάλι ο Todd Phillips, ενώ το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο σκηνοθέτης σε συνεργασία με τον Σκοτ Σίλβερ (“8 Mile”, “The Town”). Ο Joaquin Phoenix ως Joker δεν είναι πια μόνος. Στο πλάι του θα δούμε τη Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn.

              Πρωταγωνιστούν : ΧΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ, LADY GAGA

              1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30 (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο)

              LEE

                Η ταινία  αποτυπώνει την πορεία της Λι Μίλερ (Κέιτ Γουίνσλετ) από μοντέλο του φωτογράφου Μαν Ρέι σε μια απ’ τις σημαντικότερες ανταποκρίτριες και φωτογράφους του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Χάρη στο μοναδικό ταλέντο και το αχαλίνωτο πείσμα της κατάφερε να απαθανατίσει μερικές αξέχαστες εικόνες, μεταξύ των οποίων και μία φωτογραφία της ίδιας στο μπάνιο του Χίτλερ.

                Πρωταγωνιστούν : ΚΕΪΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ, ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ, ΤΖΟΣ Ο’ΚΟΝΟΡ

                1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30 (Από Κυριακή έως και Τετάρτη)

                ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

                  Η Μαίρη και ο Τομ, είναι δύο αχώριστα ορφανά αδέρφια από την Ιρλανδία, που φτάνουν στην Νέα Υόρκη και ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι με τρένο διασχίζοντας την Άγρια Δύση, όπου θα γνωρίσουν έναν ξεχωριστό καινούριο φίλο, που θα τους αλλάξει την ζωή για πάντα. Με συμμάχους την περιέργειά, την ομαδική δουλειά και την φιλία, θα έρθουν αντιμέτωποι με τρομερούς αντιπάλους, θα συναντήσουν απρόσμενους φίλους, απροσδόκητους ήρωες και θα μπλέξουν σε απίστευτες περιπέτειες στην αναζήτησή τους για ένα νέο σπίτι.

                  1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 στα Ελληνικά (Κυριακή 20/10)

                  Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

                  Μοιραστείτε την είδηση