Αερο-μοντελο-δρόμιο η κεντρική πλατεία Κοζάνης- Διήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Αερομοντελιστών

2 Min Read

Ο Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης (Σ.Α.Κ.), με αφορμή την γιορτή την πολεμικής αεροπορίας, διοργανώνει επίδειξη αερομοντελισμού το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αναγνωρισμένο από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (www.elao.gr ) άθλημα του αερομοντελισμού, να ακούσουν και να ρωτήσουν για τις αρχές πτήσης αεροπλάνων και ελικοπτέρων, να δούνε από κοντά πολυάριθμα αεροπλάνα και ελικόπτερα των μελών του συλλόγου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

– Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από το πρωί της 11:00 έως το Βράδυ της 11:00 στατική έκθεση αερομοντέλων μαζί με προβολή βίντεο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.

– Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης θα γίνουν:
 πτήσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων
 πτήσεις προσομοίωσης αγωνιστικού προγράμματος
 στατική έκθεση αερομοντέλων

Πως θα βρείτε το μοντελοδρόμιο:
Κατευθυνόμενοι από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα, στον κυκλικό κόμβο ακριβώς στο τέλος των Κοίλων, επιλέξτε την Τρίτη έξοδο που οδηγεί προς Μαυροδένδρι – Ποντοκώμη και από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη στην πρώτη έξοδο του ίδιου κυκλικού κόμβου. Το μοντελοδρόμιο βρίσκεται στα αριστερά σας, περίπου στα 3 χιλιόμετρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Μοιραστείτε την είδηση