Χωρίς σοβαρά προβλήματα η διαδικασία του αποχιονισμού

1 Min Read

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία αποχιονισμού στην Κοζάνη αλλά και στα χωριά του Δήμου Κοζάνης, μετά την έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε χθες το βράδυ. Σύμφωνα με τον  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Τέλη Πουτακίδη δεν έχουν παρατηρηθεί  σημαντικά προβλήματα με τη διαδικασία να  εξελίσσεται ομαλά.

 

“Ο Δήμος Κοζάνης από χθες το βράδυ επιχειρεί με 6-7 δικά του μηχανήματα αλλά και με εξωτερικούς συνεργάτες, με τους οποίους έχουμε σύμβαση για αυτό το σκοπό. Λειτουργούμε σε 24ωρη βάση και όποιος θέλει να επικοινωνήσει μπορεί να το κάνει με το  γραφείο διαχείρισης και  το τηλέφωνο 2461026909. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα, υπάρχει και η περυσινή εμπειρία και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά”.

Προτεραιότητα στον αποχιονισμό δόθηκε στους κεντρικούς οδικούς άξονες και στην πόλη, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπιστούν προβλήματα  πρόσβασης  σε κτηνοτροφικές και άλλες επαγγελματικές  μονάδες .

Σύμφωνα με την ενημέρωση το φαινόμενο θα διαρκέσει μέχρι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ενώ από την Τετάρτη θα επικρατήσει παγετός μέχρι και την Παρασκευή.

Να σημειώσουμε πως όσοι θέλουν να προμηθευτούν αλάτι μπορούν να το κάνουν από το χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση