Διάκριση στις εξαγωγές για την εταιρεία «Μπαγκατζούνης» από την Κοζάνη

2 Min Read

Από το 1976 η οικογενειακή επιχείρηση του Μάρκου Μπαγκατζούνη & Υιών «διαφημίζει» την περιοχή

Μια πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία «Μπαγκατζούνης» στον μεγάλο διαγωνισμό «Greek Exports Forum & Awards 2023». Πρόκειται για μια εκδήλωση που διαχρονικά δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς, να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories των εταιρειών τους και μοιράζονται με το κοινό τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

- Advertisement -

Η τελετή απονομής έγινε την Παρασκευή 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα και στην Κοζανίτικη εταιρεία «Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί ΑΕΒΕ» απονεμηθεί το βραβείο της καλύτερης εξαγωγικής εταιρείας στην προτίμηση των καταναλωτών. Να σημειωθεί πως το 2023 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον κλάδο με πολλές μεταβολές και «αναταράξεις». Η διοργάνωση ανέδειξε και επιβράβευσε τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια των γεωπολιτικών συγκρούσεων, της πανδημίας και των υψηλών κοστολογίων. Παρόλα αυτά η οικογενειακή εταιρεία από την Κοζάνη που καλά κρατεί από το 1976 κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες της χώρας.

«Σε μια υπέροχη τελετή, μετά από πολύ δουλειά και επαφές με επιχειρηματίες και κρατικούς φορείς, είχαμε την τιμή να βραβευθούμε για τον πολυετή αγώνα και τον εξωστρεφή προσανατολισμό της εταιρείας μας, που από το 2001 προωθεί και εξάγει σταθερά τα προϊόντα της ελληνικής γης σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα Bagatzounis Spices, Herbs & Beverages. Αφιερωμένο στην προηγούμενη γενιά, που έβαλε γερές βάσεις για τις επιτυχίες, αυτές και τις επόμενες» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αθανάσιος Μπαγκατζούνης.

Μοιραστείτε την είδηση