Δήλωση υποψηφιότητας της Κατερίνας Δαδαμόγια

3 Min Read

Μια περιφερειακή αρχή προκειμένου να επιτελέσει επιτυχώς το ρόλο της οφείλει να λειτουργεί και με όρους επιχειρηματικότητας. Να διαθέτει όραμα ώστε να βλέπει μακριά , γνώση ώστε να εκτελεί στοχευμένες παρεμβάσεις , οργάνωση και σχεδιασμό ώστε να χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα διαθέσιμα εργαλεία για να πετύχει τους στόχους της.

Ο Γιώργος Κασαπίδης οραματίστηκε μια στρατηγική ολοκληρωμένης ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης βασισμένη στην αποδεδειγμένη εμπειρία του. Η πολυετής συνεργασία μας στο αντικείμενο αυτό και η διάθεσή μου να συνεισφέρω στον τόπο μου,  αποτέλεσαν ισχυρά κίνητρα ώστε συμπορευθώ μαζί του.

- Advertisement -

Έχοντας επίγνωση της ευθύνης δηλώνω ότι είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και ζητώ τη στήριξή σας στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αλλάζουμε Πορεία” του Γιώργου Κασαπίδη της Π.Ε. Κοζάνης.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Ο πατέρας μου είναι ο Γιώργος Δαδαμόγιας, ο οποίος είναι συνταξιούχος επιχειρηματίας στο χώρο των οικοδομικών υλικών και η μητέρα μου η Θεοδώρα Γκέτζιου-Δαδαμόγια , η οποία είναι οδοντίατρος και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και στα ιατρεία του ΙΚΑ Κοζάνης.

Σπούδασα στην Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ., συνεχίζοντας τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο αντικείμενο “Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής” και αργότερα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο αντικείμενο “Διασφάλιση Ποιότητας”. Έχοντας παράλληλο ενδιαφέρον για τον τομέα της εκπαίδευσης, αποφοίτησα από την ΑΣΠΑΙΤΕ ενώ παράλληλα πιστοποιήθηκα από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Είμαι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και στο μητρώο εισηγητών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Υπέρμαχος του θεσμού της δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα αντικείμενα της κλινικής διατροφής, του μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, της διοίκησης νοσοκομείων και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενη με Ο.Τ.Α. και με ιδιωτικό ΙΕΚ. Παράλληλα ασχολούμαι με τη συμβουλευτική και την εκπόνηση μελετών ISO και HACCP για επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων καθώς και με την κατάρτιση του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων και των νέων αγροτών, σε συνεργασία με ΚΕΚ. Κατά το παρελθόν έχω εργαστεί σε αγροτικά κτηνιατρεία της ΠΕ Κοζάνης (Κοζάνης και Σερβίων), στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Κοζάνης, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στον ΟΠΕΚΕΠΕ Δυτ. Μακεδονίας, στον ΕΛΟΓΑΚ, στην ΕΑΣ Κοζάνης και σε ιδιωτικό κτηνιατρείο.

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά και επιστημονικά θέματα του κλάδου μου, εκλέγομαι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας από το 2011. Τα τελευταία τέσσερα έτη κατέχω τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρωματικών Φυτών και Οπωροκηπευτικών Βοΐου κατά την περίοδο 2013-2017, κατέχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Εκπροσωπώ το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Τούρκικα.

 

Μοιραστείτε την είδηση