Δείτε, πίσω από ποιους συντάσσεσθε

3 Min Read

Όσοι, από πραγματική αγάπη για την Μακεδονία την «βαριόμοιρη», προβληματίζονται να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής, αλλά και όσοι απλώς το «έστριψαν» και σπεύδουν οψίμως να συνταχθούν, αντιμετωπίζοντας το ως μια ευκαιρία για άσκηση αντιπολίτευσης, οφείλουν, αν θέλουν να είναι σοβαροί, να γνωρίζουν το «ποιόν» των οργανωτών. Τους οποίους εκφράζει, ως εκπρόσωπος τύπου, μια κυρία Γεωργία Μπιτάκου, κατά δήλωση της «δημοσιογράφος» και άλλα πολυσχιδή. Η όποια, την επόμενη του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, ανακοινώσε την διοργάνωση εκείνου της Αθήνας με το ακόλουθο κείμενο, μέσω του facebook:
«Ο αγώνας για λευτεριά τώρα ξεκίνησε και πρέπει να λήξει όταν τελειώσουμε με την κατοχή , όταν αδειάσει η Βουλή από το κηφηναριό των δωσίλογων, όταν πάρουμε τη διαχείριση της χώρας μας πίσω με δικό μας νόμισμα για να συγκροτήσουμε ξανά από την αρχή την πλούσια πατρίδα μας και να την προστατέψουμε από όσους επιβουλεύονται εδάφη της!!!!!
Τον πενταπλάσιο κόσμο θα έχει το προσεχές συλλαλητήριο στην Αθήνα και μετά ένα είναι το Συλλαλητήριο που πρέπει να οργανώσουμε όσοι δεν φοβόμαστε να λέμε εδώ και καιρό την αλήθεια δημόσια για την κατοχή της πατρίδας μας και την υποδούλωση μας : Το ΠΡΟΤΑΓΜΑ είναι ένα: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
Θέλουμε πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας , τα κλειδιά της χώρας , τις ΖΩΕΣ μας !!!!!!!!!
Αυτό το συλλαλητήριο πρέπει να έχει όλο τον πληθυσμό της χώρας από κάτω και η εξέδρα θα είναι μόνο μπροστά στο Ναό της Δημοκρατίας στη Βουλή που τώρα μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι υπάλληλοι εβραϊκού τραπεζικού λόμπι που κατασκεύασε μια Οικονομική κρίση για να εξοντώσει τους λαούς.
Χθες αντιλήφθηκαν στον πλανήτη όλο τη δύναμη που έχει ένας ΛΑΟΣ και έλαχε στην Ελλάδα να δείξει και πάλι το δρόμο της πάλης για Ανεξαρτησία , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , Δημοκρατία , αξιοπρέπεια !!!!!!!!!! ΚΑΤΟΧΗ ΤΕΛΟΣ- ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ
Το επόμενο συλλαλητήριο που από σήμερα ετοιμάζεται και που έρχεται να σας αποτελειώσει ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!
Απέναντι σε κείμενα τέτοιας «ιδεολογίας» ωχριούν οι λόγοι των χρυσαυγιτών. Είναι ισάξια μόνον της χιτλερικής προπαγάνδας. Και θλίβομαι διότι, υπό καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης, θα είναι στην εξέδρα, μαζί με την εν λόγω κυρία, ο Μίκης Θεοδωράκης. Και από κάτω οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και πλείστοι ιεράρχες.
Τέτοια φίδια πάτε να ζεστάνετε στους κόρφους σας;
Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ
[email protected]

Μοιραστείτε την είδηση