Εδώ κυριαρχούν …ο Κουφοντίνας και οι Λιγνάδηδες

3 Min Read

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το θέμα που κυριαρχεί είναι η προστασία της ζωής από την εξάπλωση της πανδημίας. Με έμφαση στην πορεία των εμβολιασμών και τα προβλήματα που ανακύπτουν, είτε από ασυνέπεια εταιριών στις παραδόσεις, είτε από την ανεπαρκή, ή δυσλειτουργική, αξιοποίηση τους από κρατικούς μηχανισμούς.

Εδω, αν κοιτάξεις τα πρωτοσέλιδα των αντιπολιτευόμενων εντύπων, ιδίως εκείνων που διεκπεραιώνουν την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, (όχι όμως και του «Ριζοσπάστη» του ΚΚΕ), των συναφών ιστοσελίδων και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί είτε ο βούρκος των εγκλημάτων περί τον Λιγνάδη και τους ομοίους του, είτε η απειλή «να καεί η Ελλάδα», αν πάθει κάτι ο κατά συρροήν δολοφόνος Κουφοντίνας. Την προστασία του οποίου έχουν αναλάβει, εργολαβικώς, όχι μόνον οι μπαχαλάκηδες, αλλά και η ηγεσία και τα μέσα ενημέρωσης της αυτοπροσδιοριζόμενης ως «ανανεωτικής Αριστεράς».

- Advertisement -

Ξεκαθαρίζω: Ο κρυπτόμενος, επί χρόνια, κάτω από τις θεατρικές σκηνές και πίσω από τις οθόνες, βούρκος των βιασμών, της παιδεραστίας και της προσβολής της της γενετήσιας αξιοπρέπειας, είτε νέων γυναικών, είτε μικρών αγοριών, είναι ανάγκη και να αποκαλυφθεί πλήρως και να οδηγηθεί σε πλήρη κάθαρση. Ώστε το Θέατρο, αυτό το παμμέγιστο παιδαγωγικό μέσο, κατ’ εξοχήν ελληνικό στην γέννηση και την αποθέωση του, να καταστεί και πάλι πόλος έλξης των ανθρώπων, όταν αποκατασταθεί η «κανονικότητα» της ζωής μας.

Όσο για τον Κουφοντίνα, συμφωνώ ότι «η δημοκρατία δεν εκδικείται», όπερ άλλοτε υποκριτικώς και άλλοτε με αγαθή προαίρεση προβάλλεται από διαφορετικούς ανθρώπους της πολιτικής είτε του πολιτισμού. Αλλά, ταυτοχρόνως, δεν είναι δυνατόν και να εκβιάζεται, να ποδηγετείται να υποταχθεί στις επιλεκτικές προτιμήσεις (όπως το που θα εκτίσει την ποινή του, λες και διαλέγει …ξενοδοχείο) οιουδήποτε εγκληματία. Και αυτό είναι, για το δίκαιο μας, ο Κουφοντίνας. Δήθεν «πολιτικός κρατούμενος» είναι μόνο στα μυαλά του υιού Βούτση και των ομοίων του.

Βυθισμένοι σε αυτές τις ευκαιρίες αποπροσανατολισμού, χάνουμε την ομορφιά των κάλων ειδήσεων για την πατρίδα μας. Όπως τα κολακευτικά σχόλια του γερμανικού τύπου, όπου, συγκρίνοντας την πορεία των εμβολιασμών, από την μια στην οικονομικώς πανίσχυρη Γερμανία και από την άλλη στην καθημαγμένη Ελλάδα, διαβάζουμε:

«Μέχρι το Σαββατοκύριακο εμβολιάστηκαν στην Ελλάδα συνολικά 700.000 άνθρωποι, που αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό πρωτοεμβολιαζόμενων 6,5%. Σε αντίθεση, στη Γερμανία το ποσοστό εμβολιασμού βρίσκεται στο 4%». (Πηγή: Ντόιτσε Βέλε).

Μοιραστείτε την είδηση