Ευχαριστήρια επιστολή προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

2 Min Read

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης και ιδιαίτερα τον γιατρό κ. Κουλούρη Ευστάθιο, ο οποίος αντιμετώπισε άρτια, με αμέριστο ενδιαφέρον και επαγγελματικό ζήλο το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που μου συνέβη το πρωί της 12ης Μαρτίου 2016.

Ο κ. Κουλούρης, συνεπικουρούμενος από τους ιατρούς κ. Ιερόπουλο Πολυχρόνη και κ. Τζίμου  Μυρτώ κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το επείγον περιστατικό και, στην κυριολεξία, να μου σώσουν τη ζωή.

Δε θα πρέπει να παραλείψω τις θερμές ευχαριστίες μου και προς τους ιατρούς κ. Ζαφείρη Αριστείδη και κ. Ροδίτη Παύλο, οι οποίοι, με υψηλό αίσθημα επιστημονικής ευθύνης,  συνέβαλλαν στη βελτίωση της υγείας μου κατά τη διάρκεια τα νοσηλείας μου στη Στεφανιαία Μονάδα, έως τις 17 Μαρτίου 2016.

Όλο το παραπάνω ιατρικό προσωπικό, υπό την εξαίρετη και συνεχή καθοδήγηση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Λαμπρόπουλου Στυλιανού, έφεραν εις πέρας τη σταθεροποίηση της υγείας μου και τη μετακίνησή μου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών σε εξαιρετική κλινική κατάσταση, όπου συνεχίστηκε η αποθεραπεία μου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσω τα ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά σχόλια που αποκόμισε το ιατρικό προσωπικό της  Καρδιολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης από το ιατρικό προσωπικό του Ωνασείου για την εξαιρετικά επαγγελματική, επιστημονική και άμεση αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού καθώς και για την πλήρη ενημέρωση και συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια όλων των ημερών της νοσηλείας μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Α.Φ και της Καρδιολογικής Κλινικής για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους.

Είναι προνόμιο για όλους τους κατοίκους της Κοζάνης, αλλά και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, η ύπαρξη μιας τόσο αξιόλογης Καρδιολογικής Κλινικής στην πόλη μας!

Η οικογένειά μου κι εγώ σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Στέργιος Φιλίππου

 

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση