Εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου «Διαπολιτισμική εκπαίδευση και πολυγλωσσία στην προσχολική και πρωτοσχολική εκπαίδευση των μαθητών»

1 Min Read

Εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου εκπαιδευτικών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο «Διαπολιτισμική εκπαίδευση και πολυγλωσσία στην προσχολική και πρωτοσχολική εκπαίδευση των μαθητών» που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Αθλητικσμού – Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2015 (Α΄ Κύκλος) και από 16 Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου 2016 (Β΄ Κύκλος), πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κοβεντάρειο.  Ακόμη απονεμήθηκαν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες στη 2η Γιορτή Πολυγλωσσίας που πραγματοποιήθηκε στις 10,11 & 12 Ιουνίου 2016 στην Κοζάνη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν project από τα Δημοτικά Σχολεία Κοζάνης 2ο και 13ο. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από την Κωνσταντίνα Τεντόγλου στο τραγούδι και τον Βαγγέλη Τζημόπουλο στην κιθάρα.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση