Εκδήλωση για την παιδεία, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη απο το ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

straboy
από straboy
1 Min Read

Εκδήλωση με θέμα: «Παιδεία -πολιτισμός -ανάπτυξη» και κεντρικό ομιλητή τον σκηνοθέτη και βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαρτίου στην σίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Κοζάνης, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.
«Προσεγγίζουμε τον πολιτισμό ως τη μορφή που εκφράζει το σύνολο της ανθρώπινης δραστηριότητας και έχει μεγάλη σημασία η θέσπιση της πολιτιστικής ανάπτυξης» τονίστηκε εκ μέρους των διοργανωτών.
«Η ελληνική περιφέρεια οφείλει να έχει συγκεκριμένες προτάσεις για να αναβαθμίσει το ρόλο της και με πολύ μεγάλη χαρά έχω προσκαλέσει φίλους απο διαφορετικούς χώρους να συμμετέχουν σε αυτή τη συζήτηση» τόνισε ο Θέμης Μουμουλίδης.
«Όλες οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικές στο δημόσιο διάλογο και τις χαιρετίζουμε και συμμετέχουμε, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.
Στην εκδήλωση μίλησαν οι Παναγιώτης Δημόπουλος Συνθέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κοζάνης, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και Βασιλική Βόντσα, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, ενώ παρόντες ήταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Σ. Κοσματόπουλος, εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων και άλλοι.

 

Μοιραστείτε την είδηση