Ενας παράδοξος θρήνος – ανάρτηση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας, μητέρας του Β. Καλογήρου, συρίζει πάνω από τη χώρα.
Ένα μοιρολόι πενθούσας μητέρας που « ζωντανεύει» το γιο της δίχως ολοφυρμούς για τον οριστικό το χωρισμό.
‘Ένα μοιρολόι -μαρτυρία του εξαφανισμένου, νεκρού, πλέον, γιου της πως δεν έκανε ο ίδιος καμιά αποκοτιά, ούτε η μητέρα του, πραγματική Λειτουργός της Δικαιοσύνης, αδέσμευτη και θαρραλέα κι ας το πλήρωσε αυτός με τη ζωή του, γιατί συμβόλισε την προσδοκία του λαού για τη ΑΛΗΘΕΙΑ στην υπόθεση των ΤΕΜΠΩΝ!
Τον ζωντανεύει, για να τονίσει πως αυτός κατατάχτηκε στους Δίκαιους για τις αγαθές του πράξεις και να ρωτήσει τα συνεργαζόμενα αδίστακτα μικροαφεντικά, υπό την καθοδήγηση του μεγάλου αφεντικού, του νονού, τί ψυχή θα παραδώσουν, κατά τη λαϊκή ρήση.
Του δίνει φωνή για να προειδοποιήσει πως η θεϊκή δικαιοσύνη είναι αδυσώπητη, όταν η κοσμική είναι υποταγμένη κι η Κάθαρση ακολουθεί πάντα την Ύβρη, όσα κι αν είναι τα εξουσιαστικά τερτίπια.
‘Όταν οι Λειτουργοί της Δικαιοσύνης σε ύστατη ώρα εξωθούνται στην προσδοκία της θεϊκής , μένει το δικό μας χρέος του Πολίτη να γίνει αγκωνάρι τους.
Απομένει ο δικός μας κατακλυσμός στους δρόμους και τις πλατείες για να καθαρίσει όχι μόνο την κοσμική Δικαιοσύνη από τη διαφθορά, αλλά να καθαρίσει ολάκερη την κόπρο του Αυγεία από τη χώρα..
Την Παρασκευή όλοι στο δημόσιο χώρο!
Τ. Σ.