«Επιλέγω Τοπικά»- Δηλώστε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Μαγειρικής «Οι ανερχόμενοι σεφ της Κοζάνης»

2 Min Read

O 1ος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Οι ανερχόμενοι σεφ της Κοζάνης» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 33ηςΕμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κοζάνης. Οι συμμετέχοντες είναι καταρτιζόμενοι δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας και θα διαγωνιστούν στην παρασκευή ενός τοπικού πιάτου πάντα με τοπικά προϊόντα. Σκοπός του διαγωνισμού η ανάδειξη νέων ταλέντων στη μαγειρική τέχνη, αλλά και η χρήση των τοπικών μας προϊόντων στην καθημερινή κουζίνα.
Η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας καταγράφει τον παλμό του κλάδου τροφίμων και ποτών της Δυτικής Μακεδονίας στοχεύοντας στην αλλαγή κουλτούρας του καταναλωτή, ώστε να προτιμάει τα προϊόντα της περιοχής του. Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και ο διαγωνισμός, ο οποίος και αναδεικνύεται τα τοπικά προϊόντα μέσα από μια διαφορετική διαδικασία.
Ο διαγωνισμός για το καλύτερο τοπικό πιάτο θα εκκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 21:30 την ίδια μέρα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν τιμητικοί έπαινοι, ενώ οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα εποικοδομητικής συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τους κριτές.

Πρώτο βραβείο : Ένα σεμινάριο μαγειρικής του Cooking Workshop Consulting
Δεύτερο βραβείο: Μια επαγγελματική στολή σεφ
Τρίτο βραβείο : Ένα μαχαίρι σεφ υψηλής ποιότητας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο email:[email protected] έχοντας συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής του διαγωνισμού που επισυνάπτεται. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24610 40421 και 6932 380908.

Μοιραστείτε την είδηση