Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης:48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

2 Min Read

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης συμμετέχει στην 48ωρη γενική απεργία την Παρασκευή 6 Μαΐου και το Σάββατο 7 Μαΐου που προκήρυξε η ΓΣΕΕ ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο που θα τεθεί παράλληλα προς ψήφιση στη Βουλή.

Με διαδικασίες express η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

- Advertisement -

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης,  αντιδρά τόσο στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, που αποτελεί ταφόπλακα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις απαράδεκτες Κυβερνητικές πρακτικές που δεν έχουν προηγούμενο.

Όσο η κυβέρνηση αγνοεί την κοινωνία και τις ανάγκες της, όσο παραμένει προσηλωμένη σε μέτρα και πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, η απάντησή μας θα δίνεται στους δρόμους με συνεχή αγώνα”

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης καλεί τα Σωματεία μέλη , τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στηhΓενική Απεργία στις 6 και 7 του μήνα και στην 24ωρη απεργία που αποφασίστηκε και θα κορυφωθεί την Κυριακή 8 Μάη και ώρα 11.00π.μ. στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι απεργούμε, διαδηλώνουμε και διεκδικούμε την αξιοπρέπειά μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στα βάρβαρα, αδιέξοδα και καταστροφικά μέτρα της κυβέρνησης και των δανειστών

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 & ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5& ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ

Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση