Φιλανθρωπική συναυλία του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης

2 Min Read

Ξεκίνησαν οι πρόβες των συγκροτημάτων και των χορωδιών που θα συμμετέχουν στη φετινή φιλανθρωπική συναυλία του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια συναυλία που έχει γίνει θεσμός, αφού τα παιδιά του λυκείου την έχουν καθιερώσει, δείχνοντας ότι ξέρουν από ανθρωπιά.

«Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ και συγκεκριμένα της τάξης Α1 και Β3, καθώς και μαθητές που συμμετέχουν στο project «Ταξιδεύοντας με το νερό και με τη μουσική», με τη σπουδαία βοήθεια της εκπαιδευτικού Αγγελικής Κωτούλα διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία. Τα έσοδα θα διατεθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, καθώς πάσχουν από σοβαρές ασθένειες» αναφέρει η Ιωάννα Σταμκοπούλου, μαθήτρια της Γ’ τάξης του 3ου ΓΕΛ.

- Advertisement -

Το μήνυμα που στέλνουν τα παιδιά είναι ότι κανείς δεν είναι μόνο στον αγώνα που δίνει. Η συναυλία θα γίνει στην κεντρική σκηνή του ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης και θα συμμετέχουν τα μουσικά σχολεία Σιάτιστας και Πτολεμαΐδας, το σχολικό συγκρότημα και η χορωδία του σχολείου, αλλά και ο Μάκης Σεβίλογλου.

«Η συνεργασία γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τη στήριξη του Δήμου Κοζάνης, ενώ πολύτιμη είναι η συμβολή του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας» λέει ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης από την Α’ τάξη του σχολείου, ενώ η Νατάσα Γρηγοριάδου, μαθήτρια της Β’ τάξης ευχαρίστησε τα μουσικά σχολεία, το Μάκη Σεβίλογλου και τους καθηγητές που βοηθούν στην προσπάθεια.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση