Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Κυριακάτικες Επαφές «Η γνώμη των άλλων δεν είναι η δική σου πραγματικότητα, είναι η δική τους»

2 Min Read

O Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, σας προσκαλεί

στις «Κυριακάτικες Επαφές» του Απριλίου με θέμα

- Advertisement -

«Η γνώμη των άλλων δεν είναι η δική σου πραγματικότητα, είναι η δική τους».

 

Αν η ζωή σου εξαρτάται από την έγκριση των άλλων, τότε ζεις μια ζωή ψεύτικη, μη αυθεντική κι εσύ γίνεσαι μίζερος και δυστυχισμένος. Η ζωή σου μπορεί να είναι αυθεντική μόνο όταν δεν «σκοτίζεσαι» για το τι λένε οι άλλοι. Όταν απλώς ασχολείσαι με αυτό που θέλεις πραγματικά να φτάσεις εσύ και όχι με αυτό που προσδοκούν ή εγκρίνουν οι άλλοι για σένα. Όμως για να το κάνουμε αυτό χρειάζεται να νικήσουμε το φόβο της μοναξιάς και της απόρριψης.

 

Την εισήγηση και παρουσίαση επιμελείται

η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Βαμβακά.

 

Τσάι ή καφές συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα της ζεστής και ανθρώπινης συνεύρεσης.

 

Κυριακή 9 Απριλίου 2017, στις 7:00 το απόγευμα,

στο Στέκι του Συλλόγου (Γ. Αγόρα 6) Τηλ. επικοινωνίας: 6945292521

 

Λίγο πριν, στις 6 και λίγο μετά την εκδήλωση, θα λειτουργήσει το καθιερωμένο «μπαζάρ σπιτικών γλυκισμάτων» όπου ο καθένας και η καθεμιά θα μπορεί να τα προμηθευτεί με σκοπό την ενίσχυση του κουμπαρά που σε λίγες μέρες θα ανοίξει για να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη με 120 δέματα σε οικογένειες για να εξασφαλιστεί το Πασχαλινό τους τραπέζι. Οι γλυκιές αυτές δημιουργίες θα προσφερθούν με πολύ αγάπη και μεράκι από γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους…

 

Μοιραστείτε την είδηση