Γεωργιάδης: Το «Μποδοσάκειο» είναι το βασικό νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read

Σε Πτολεμαΐδα, Αμύνταιο και Φλώρινα βρέθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας

«Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι το βασικό νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας, έτσι το αντιμετωπίζουμε, το υποστηρίζουμε και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο» ανέφερε από την Πτολεμαΐδα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε την Παρασκευή σε Πτολεμαΐδα, Αμύνταιο και Φλώρινα και συναντήθηκε με γιατρούς και νοσηλευτές.

- Advertisement -

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως «τρέχει» προκήρυξη για έξι θέσεις νέων γιατρών στο νοσοκομείο και πως στόχος είναι να ενισχυθεί με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και «να μην αφήσουμε κανένα κενό» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Σε συνάντηση που είχε με εργαζόμενους του νοσοκομείου, ανέφερε πως αναμένεται η πρόταση για την αναδιάταξη του υγειονομικού χάρτη και πως σε αυτή τη φάση αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση των νοσοκομειακών ιδρυμάτων.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε και στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρια τηλεγραφήματα του ΕΚΑΒ που ζητούν διακομιδές από την ΜΕΘ Κοζάνης σε άλλες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας «λόγω επισφαλούς λειτουργίας της ΜΕΘ». Ο υπουργός Υγείας είπε πως «αυτά είναι για γέλια δεν είναι σοβαρά».Η περιοδεία του κ. Γεωργιάδη συνεχίστηκε στο Αμύνταιο και στην Φλώρινα.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση