Για «ιστορική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για τα γήπεδα στο «Κουρί» κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το Tennis Club Κοζάνης

2 Min Read

Λύση στο πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το οποίο δεν επέτρεπε επεμβάσεις ανάπλασης και εκσυγχρονισμού των γηπέδων τένις στο Άλσος «Κουρί», έδωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Tennis Club,  με χθεσινή του ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. Κοζάνης, το οποίο παρείχε σύμφωνη γνώμη για την υποβολή αίτησης προς της Διεύθυνση Δασών ώστε να επιτραπεί η έγκριση εργασιών.

Το συγκεκριμένο αίτημα κατέθεσε η νέα Διοίκηση του Tennis Club Κοζάνης, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της πριν από σχεδόν 1 χρόνο, όταν αναζητώντας λύση για τις εγκαταστάσεις που έμειναν εκτός της μεγάλης ανάπλασης στο «Κουρί» υποδείχθηκε από τις υπηρεσίες του Δασαρχείου συγκεκριμένη διαδικασία, μέσω νομοθεσίας που ισχύει για τους ΟΤΑ, μέχρι το τέλος του 2022.

Η διοίκηση του Club, επισκέφθηκε άμεσα το Δήμο Κοζάνης και σε συναντήσεις τόσο με το Δήμαρχο όσο και με τους Αντιδημάρχους Βαγγέλη Σημανδράκο και Νούλα Τουμπουλίδου, έβαλαν μπροστά τις διαδικασίες.

“Η απόφαση του Δ.Σ. Κοζάνης αποτελεί ιστορικό και ουσιαστικό βήμα για το κλείσιμο της «μεγάλης πληγής» στο «Κουρί» και πλέον τα γήπεδα του Tennis Club μπορούν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ώστε να προχωρήσει η ανακατασκευή τους” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του Tennis Club, Κώστας Δεμιρτζίδης, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ώστε να γίνει το σημαντικό αυτό βήμα και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο, Νούλα Τουμπουλίδου, η οποία τήρησε όλες τις δεσμεύσεις της και τα χρονοδιαγράμματα που έθετε συνεχώς στα μέλη του συλλόγου.

“Αυτό είναι το πρώτο βήμα με τη διοίκηση του Tennis Club να δεσμεύεται σε όλα τα μέλη του συλλόγου, αλλά και στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που γέμισαν μέσα στην πανδημία τα γήπεδα πως η προσπάθεια για την απόκτηση σύγχρονων εγκαταστάσεων, μόλις ξεκίνησε”.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση