«Η Eνωση»: Με 152 ναι! Ξεπουλήσανε την περιοχή τους!

2 Min Read

Με συνοπτικές διαδικασίες, η κυβέρνηση ενέταξε τις στρατηγικές επιχειρήσεις της χώρας μας στο υπερταμείο, προσφέροντας για 99 χρόνια την ..αξιοποίηση τους στους τοκογλύφους δανειστές, ξεχνώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Αθετώντας όλα αυτά που ως αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια είχε ως προτάγματα, ότι το ρεύμα και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά και δεν πωλούνται!!!!

- Advertisement -

Μάλιστα, αποκαλούσανε ξεπουλητές, όσους θα τολμούσαν να το πράξουν.

Σήμερα αυτοί που ψηφίσανε ΝΑΙ τι είναι;;;;;;;

Δεν είναι ξεπουλητές της Δημόσια Περιουσίας;;;;;;;;

Κύριοι βουλευτές των Νομών Κοζάνης – Φλώρινας.

Με επιστολή που σας απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», την Δευτέρα 26/9/2016 με Αρ. Πρωτ:4667 σας επισημαίναμε να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, να μην συμβάλετε με την θετική σας ψήφο, στο ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου και της Περιοχής που εκπροσωπείτε.

Ζητήσαμε από εσάς, να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού της Δυτικής Μακεδονίας που εκπροσωπείτε στο Ελληνικό κοινοβούλιο και να μείνετε στην συνείδηση των πολιτών ως άξιοι εκπρόσωποι τους.

Δυστυχώς δεν ΑΝΤΕΞΑΤΕ!!!!!!

Κύριε Δημητριάδη, Μουμουλίδη, Θεοφύλακτε, Ντζιμάνη, Σέλτσα, εχθές φανήκατε κατώτεροι των περιστάσεων!!!!!

Δεν σκεφθήκατε την επόμενη μέρα, ξεχάσατε ότι στα έδρανα της βουλής βρισκόσαστε και με την ψήφο των εργαζομένων στην ΔΕΗ, δεν υλοποιήσατε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις και το κυριότερο που ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!, είναι ότι έρχονται και οι επόμενες εκλογές!!!!!

Σας επισημάναμε ότι, εάν συνηγορήσετε με την ψήφο σας στο ξε-πούλημα του Τόπου μας και της ΔΕΗ, θα είστε Ανεπιθύμητοι στην Περιοχή!!!

Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν να το υλοποιήσουμε διότι υποκύψατε και συμβάλατε με την θετική σας ψήφο, να περάσει με 152 από την βουλή το πολυνομοσχέδιο!!

Κύριοι βο(υ)λευτές.

Μάλλον δεν καταλάβατε ότι, ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας δεν δίνει ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ!!!!

Μπορεί να συγχωρεί την άγνοια ή την αδιαφορία, όμως την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΤΕ!!!!!!

Μοιραστείτε την είδηση