Η Φιλαρμονική Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ» θα συμμετάσχει στον 26ο διεθνή διαγωνισμό φιλαρμονικών στο Rybnik της Πολωνίας.

1 Min Read

Για πρώτη φορά θα βρεθεί σε διεθνή διοργάνωση η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης στο εξωτερικό, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό και στις παράλληλες εκδηλώσεις του 26ου Φεστιβάλ Ορχηστρών Χάλκινων Πνευστών “Golden Lyre” που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου στο Rybnik της Πολωνίας.

Τα μέλη της «ΠΑΝΔΩΡΑΣ» με τον αρχιμουσικό Ν. Χρυσοχόου αναχωρούν οδικώς, την Τετάρτη 14 Ιουνίου για την Πολωνία και θα επιστρέψουν στις 20 Ιουνίου.

- Advertisement -

Στο φεστιβάλ που θα γίνει από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου, συμμετέχουν εκτός από την Ελλάδα, με μοναδική συμμετοχή αυτή της μπάντας του Δήμου Κοζάνης, η Τουρκία, η Λευκορωσία, η Ουγγαρία, η Λιθουανία, η Τσεχία και φυσικά η Πολωνία.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1992 και έχουν λάβει μέρος μέχρι σήμερα περισσότερες από 350 ορχήστρες χάλκινων, περισσότερες από 300 χορευτικές ομάδες, έχουν γίνει περίπου 700 συναυλίες και έχουν παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις περισσότεροι από 70.000 θεατές.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ» θα παρουσιάσει το πρόγραμμα με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Rybnik, σε συναυλία που θα γίνει στο Υπαίθριο Θέατρο Δήμου Κοζάνης στις 25 Ιουνίου.

Μοιραστείτε την είδηση