Η ΝΟΔΕ Κοζάνης δηλώνει έτοιμη για τη μάχη των εκλογών

2 Min Read

Με δεδομένη πλέον την προκήρυξη των εθνικών εκλογών και την ανακοίνωση των υποψηφίων Βουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και για την εκλογική μας περιφέρεια, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης δηλώνει έτοιμη για την πλέον κρίσιμη εκλογική διαδικασία των τελευταίων χρόνων.

Μετά το πρώτο μήνυμα ελπίδας από τις μεγάλες νίκες των πρόσφατων Ευρωεκλογών και Περιφερειακών Εκλογών, ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης συνεχίζουμε τη νικηφόρα πορεία στις επικείμενες εκλογές, με συστρατευόμενα τα κομματικά μας στελέχη και με μπροστάρηδες τους υποψήφιους Βουλευτές μας -σε αλφαβητική σειρά- Χρόνη Ακριτίδη,Γιώργο Αμανατίδη, Βίκυ Βρυζίδου, Στάθη Κωνσταντινίδη, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Εύη Πρώιου-Βαρζή, Πόπη Σεμερτζίδου.

- Advertisement -

Καλή δύναμη σε όσους πρωταγωνιστούν σ’ αυτόν τον αγώνα και πιο συγκεκριμένα σε εκείνους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης της Ν.Δ. στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης, ανταποκρινόμενοι στην ύψιστη τιμή, αλλά και στο βάρος της ευθύνης έναντι των πολιτών.

Με ενότητα, αλλά και με ετοιμότηταπάμε όλοι μαζί, για να ξημερώσει στις 8 Ιουλίουη μέρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ως η μόνη ρεαλιστική πρόταση ευθύνης, αλήθειας και αποφασιστικότητας, απέναντι στο λαϊκισμό, στην πόλωση, στον επιχειρούμενο εθνικό διχασμό και στην οπισθοδρόμηση, όπου μας οδήγησαν οι «καθεστωτικές» νοοτροπίες του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησής του, που είχαν πάντα ως πυρήνα τις κάθε λογής ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεπώς, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και στην ψήφο των πολιτών, οι οποίοι αφού βίωσαν την «πρώτη φορά Αριστερά», με την ετυμηγορία τους στην κάλπη της 7ης Ιουλίου, επιζητούν πλέον μια δυνατή και σταθερή κυβέρνηση προοπτικήςκαι αναδεικνύουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όχι μόνο ως τη μεγαλύτερη παράταξη της Χώρας, αλλά ως πατριωτικό ρεύμα, στο οποίο έχουν θέση όλοι οι πολίτες, ανεξάρτητα από παλαιότερες κομματικές επιλογές και αναζητήσεις.

Γιατί μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φέρουμε ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, για μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

Παντελής Καρακασίδης

Μοιραστείτε την είδηση