Η βρωμιά του ποδοσφαίρου

1 Min Read

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μια πολύ βρώμικη υπόθεση. Αυτό το ξέρουν ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούνται. Για να ασχολείται κάποιος με το ποδόσφαιρο, ως παράγοντας (γιατί οι φίλαθλοι είναι άλλη υπόθεση) θα πρέπει ή να κερδίζει κάτι ή να ανταλλάσσει με επιρροή κάπου άλλου.
Το χειρότερο είναι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι βρώμικο μόνο στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και στις ερασιτεχνικές. Η σαπίλα έχει διαβρώσει τα πάντα και αυτό σημαίνει ότι όποιος μπαίνει στο χώρο αυτό με οποιαδήποτε ιδιότητα σύντομα μολύνεται με το μικρόβιο της διαφθοράς.
Χθες ανακοινώθηκε κι επισήμως (κάτι που οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ψυλλιάζονταν από καιρό) ότι η Κοζάνη δεν θα ανέβει κατηγορία, αλλά στη θέση της θα πάει ο Μακεδονικός (το πλήρες ρεπορτάζ στις σελίδες του “Χ”). Η πλειονότητα των Κοζανιτών εξανέστη και δικαίως για την κατάφωρη αυτή αδικία. Θυμόμαστε όλοι τα πανηγύρια του περασμένου Απριλίου και τα όσα ακολούθησαν.
Ίσως, όμως, κι αυτή να είναι μια ευκαιρία όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο να γυρίσουν την πλάτη τους σ’ αυτή την κατάντια και να απαιτήσουν το ξεκαθάρισμα.

Μοιραστείτε την είδηση