Ημέρα ανταλλαγής βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, την Πέμπτη 21/12

1 Min Read

Συνεχίζονται αύριο Πέμπτη, για τρίτη συνεχή ημέρα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας δράσεις του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Εορδαίας, καθώς η Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχοντας στην Πανελλήνια Καμπάνια καθιέρωσης της Ημέρας Ανταλλαγής Βιβλίων μάς προσκαλεί το απόγευμα να χαρίσουμε ένα βιβλίο.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει επίσης χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σχολείων, αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις και “Facepainting” τις απογευματινές ώρες στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας, από το Εργαστήρι Σχεδίου & Ζωγραφικής Αλεξάνδρας Τσιτσιντά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πέμπτης:

ΠΕΜΠΤΗ 21/12/23

“Παιδιά ελάτε να κεραστείτε” από 09.00-14.00 στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) της ΚΕΔΕ.

“Γιορτή για τις εθελόντριες του Καλού Σαμαρείτη” από το 10Ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας – Επίσκεψη στο Μποδοσάκειο με ευχετήριες κάρτες και γλυκά, ώρες 10.00-13.30.

“Χάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως!” Συμμετοχή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας στην Πανελλήνια Καμπάνια καθιέρωσης της Ημέρας Ανταλλαγής Βιβλίων με την συμμετοχή σχολείων, συλλόγων και βιβλιοπωλείων της πόλης. Από ώρα 16.30-21.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

ΖΩΓΡΑΦΙ-ΖΩ από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ & ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΤΣΙΝΤΑ “Facepainting”, από 17.00-20.00 στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας.

“Χριστούγεννα για όλους” στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ώρα 19.00, από το 6ο Δημοτικό Σχολείο & το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Μοιραστείτε την είδηση