Και κυνικοί και βλάκες

1 Min Read

Δεν είναι μόνο ότι ήταν κυνικοί, επαιρόμενοι για το τι τάχα κατάφεραν μοιράζοντας λεφτά σε τσάντες στους πυρόπληκτους, είναι ότι είναι και βλάκες και κομπάζουν για την… εποποιία τους (sic!) σε live streaming.
Τι πιο σύνηθες, που θα έλεγε και ο ντελάλης των μεγάλων νέων στις 5, από κομματικά στελέχη που μοιράζουν σε τσάντες, σε τσουβάλια και σε πάμπερς, χρήματα. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τη διαχείριση κρίσεων μόνο ως ευκαιριακή τάχα μου αλληλεγγύη μερικών διχίλιαρων, αντί να σκεφτούν πως θα διορθώσουμε τα στραβά. Άτομα χωρίς τσίπα -εντέλει- πάνω τους, που αυτοθαυμάζονται για το πως ανέστρεψαν το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε από τις φωτιές που άφησαν πίσω παιδιά χωρίς και γονείς χωρίς παιδιά.
Δεν μας εξέπληξαν προφανώς αυτά που έλεγε ο δήμαρχος Σπάρτης και με τα οποία συμφωνούσε ο αποπεμφθείς υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα έχουν υπαινιχθεί ή ξεκάθαρα πει πολλές φορές ως τώρα τα στελέχη των κομματικών στρατών. Άφωνους μας άφησε η ανοησία τους να τα πουν με τόση άνεση σε live streaming και με τόσες κάμερες γύρω τους. Άραγε ήταν τόσο ανόητοι ή απλά δεν μας υπολογίζουν καθόλου;

Μοιραστείτε την είδηση