Καλό καλοκαίρι κύριε Πρωθυπουργέ …

2 Min Read

H ατζέντα της εβδομάδας είχε γεγονότα όπως αυτά του καύσωνα, της παρουσίας & ομιλίας του  πρωθυπουργού στο συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης & τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις / 

Κάποια από αυτά μας ταλαιπώρησαν, άλλα μας διασκέδασαν, κάποια μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και άλλα μας άφησαν παγερά αδιάφορους / Ο καθένας επιλέγει την αντιστοίχιση των συναισθημάτων του με τα γεγονότα, όπως (και αν) τα βίωσε τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας.

- Advertisement -

Πολλοί, πάρα πολλοί, αμέσως με την αναχώρηση του πρωθυπουργού δημοσίευσαν κείμενα με σχόλια, απόψεις και αποτιμήσεις για το περιεχόμενο των εξαγγελιών ή των τοποθετήσεων  του.

Ανάλογα βέβαια με την πολιτική τους τοποθέτηση, είτε τον εξύμνησαν, είτε τον κατακεραύνωσαν, είτε σχολίασαν με ψυχραιμία την ομιλία του.  __________________________________________________________________________

Η Άλλη Όψη:

Η ταπεινή μου άποψη :

Ποιον αφορά κυρίως μια πολυτομεακή συζήτηση για μια εκ βαθέων παραγωγική ανασυγκρότηση μιας περιφέρειας;

Αφορά στο μέγιστο βαθμό τους επαγγελματίες & τις επιχειρήσεις, τους παραγωγούς προϊόντων και υπηρεσιών, τα στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που εργάζονται στην παραγωγή & φυσικά τους πολίτες που αγωνιούν για ανάπτυξη.

Μια εκδήλωση που ονομάζεται μάλλον ατυχώς, συνέδριο και έχει ως ομιλητές – εισηγητές αποκλειστικά πολιτικό προσωπικό & συντονίζεται από αντίστοιχο προσωπικό περιφερειακού επιπέδου, είναι κάτι διαφορετικό.

Σαφέστατα έχει την δική αξία του για την προσοχή που χρειάζεται ο τόπος από την πολιτική πλευρά, αλλά η  προετοιμασία & η προσέγγιση του συνεδρίου αποτυπώνεται ως πεπατημένη & εκ του ασφαλούς προσέγγιση.

Για να πιάσει το ‘στοίχημα’ μιας παραγωγικής ανασυγκρότησης χρειάζονται πολλές & πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις και φυσικά χρειάζονται γόνιμο αναπτυξιακό περιβάλλον, που δυστυχώς η Περιφέρεια των Λιμνών δεν διαθέτει ακόμη. 

Καλό καλοκαίρι κύριε πρωθυπουργέ. Είστε συνεπής στην επί τόπου παρουσία σας στη Δυτική Μακεδονία, βοηθάτε πολιτικά σε αρκετές κατευθύνσεις και είστε προσηνής και γοητευτικός στις επαφές σας και στη δημόσια παρουσία σας. Ως εκεί …

 

Εμείς συνεχίζουμε το ταξίδι μας δίπλα στις όμορφες λίμνες μας καθώς ο δρόμος είναι μακρύς, το καλοκαίρι μικρό και ο χειμώνας μεγάλος.

Μοιραστείτε την είδηση