Μαγειρική με αγνά υλικά και προϊόντα τοπικής παραγωγής από τη Ντίνα Νικολάου

1 Min Read

Η γνωστή σεφ κα Ντίνα Νικολάου παρουσίαζει για 2η χρονιά  μαγειρική με αγνά υλικά και προϊόντα τοπικής παραγωγής, στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης σε εκδήλωση του ΕΒΕ Κοζάνης.

Η παρουσίαση γίνεται μπροστά στα 3 εκθεσιακά σπιfτάκια του Επιμελητηρίου που λειτουργούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της Αποκριάς ως εκθεσιακός χώρος προβολής των αξιόλογων τοπικών προϊόντων, που αξίζει να γνωρίσουν οι χιλιάδες επισκέπτες της αυθεντικά παραδοσιακής και αναλλοίωτης στο χρόνο Κοζανίτικης Αποκριάς.

H καταξιωμένη σεφ, μαγείρεψε  μαζί με τις γυναίκες του πολιτιστικού συλλόγου Κρόκου και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κοζάνης «Oι φίλοι της Παράδοσης», με αγνά τοπικά προϊόντα, όπως είναι το σαφράν, τα αρωματικά φυτά Βοίου, τα όσπρια Βοίου, το βραβευμένο λάδι Ιμέρων Σερβίων, οι παραδοσιακές ζύμες, τα άλευρα, τα παραδοσιακά ζυμαρικά, τα εύγεστα μανιτάρια, τα τοπικά λουκάνικα, τα εξαιρετικά τυροκομικά και τόσα άλλα.


Μοιραστείτε την είδηση