Κάνοντας πλάκα με το μέλλον

1 Min Read

Η απαξίωση του ελληνικού Πανεπιστημίου έχει πολλά πρόσωπα και γίνεται εδώ και πολύ καιρό. Πρώτα με τις εικόνες από το θλιβερό ναρκεμπόριο που γίνεται μέρα μεσημέρι μέσα στα κάμπους. Μετά με τις αναφορές για τέλεση αξιόποινων πράξεων και διαχρονικά με την αποκάλυψη «γιαφκών» εντός των κτιρίων του.
Έτσι ενισχύεται η εικόνα ότι στο Πανεπιστήμιο κινδυνεύουν τα παιδιά του κοσμάκη, δεν γίνονται μαθήματα, οι καθηγητές ξυλοκοπούνται από διάφορα επικίνδυνα στοιχεία και γενικώς βρωμάει και ζέχνει.
Κανείς δεν ασχολείται με την άλλη πλευρά του Πανεπιστημίου. Τη φωτεινή. Αυτή που αφορά χιλιάδες φοιτητές, ερευνητές, καθηγητές, για τους οποίους το Πανεπιστήμιο αποτελεί όαση δημιουργικότητας και καινοτομίας. Ούτε μια λέξη για όλους εκείνους που καθημερινά δίνουν τη μάχη για να ανοίγουν οι ορίζοντες νέων ανθρώπων που θα αποτελέσουν τη δύναμη κρούσης της ελληνικής κοινωνίας την επόμενη μέρα.
Τα φαινόμενα της ΑΣΟΕΕ πρέπει να αντιμετωπιστούν με τρόπο απόλυτο και να κλείσει το κεφάλαιο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει πλάκα με το μέλλον.

Μοιραστείτε την είδηση