Καταγγελίες για τα αδέσποτα στα Κοίλα

1 Min Read

Zητήθηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας και του Δήμου

Την έντονη ανησυχία τους για την παρουσία και την επιθετικότητα αδέσποτων σκύλων στα Κοίλα στην περιοχή γύρω από το πρώην ΤΕΙ, εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής και φοιτητές. Οι ίδιοι λένε πως η κατάσταση έχει φτάσει στο «απροχώρητο» και πλέον ανησυχούν για την σωματική τους ακεραιότητα.

Ο Νίκος Κολτσίδας, είναι κάτοικος των Κοίλων και μιλώντας στο «Χ» ανέφερε πως στη γειτονιά του εμφανίζονται, συχνά πυκνά, αγέλες με επιθετικά σκυλιά. Μάλιστα έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία και στον Δήμο Κοζάνης αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. «Φοβόμαστε και δεν αφήνουμε τα παιδιά να βγουν έξω από το σπίτι μόνα τους, είναι επικίνδυνο» αναφέρει ο ίδιος.

Όπως πρόσθεσε, η αστυνομία δήλωσε αναρμόδια και ενημέρωσε τον Δήμο Κοζάνης, ο οποίος δεν εντόπισε τις αγέλες. Καταγγελίες έχουν γίνει και από γείτονες του, οι οποίοι ανέφεραν πως λίγες μέρες πριν κυνήγησαν ένα μικρό παιδί που βρήκε καταφύγιο στο παρακείμενο δάσος. «Φανταστείτε πως τον δικό μου σκύλο δεν μπορώ να τον βγάλω βόλτα γιατί κινδυνεύουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κολτσίδας.

Οι κάτοικοι ζητούν από τον Δήμο Κοζάνη να πράξει τα δέοντα και να προστατεύσει τους κατοίκους από τα αδέσποτα.

Θένια Βασιλειάδουxronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση