Κλειστό… λόγω ασθενείας το αεροδρόμιο Κοζάνης

2 Min Read
Χωρίς… αεροδρόμιο έμεινε την Τετάρτη η Κοζάνη αφού το προσωπικό του «Φίλιππου» δήλωσε ασθένεια με αποτέλεσμα το αεροδρόμιο να βάλει «λουκέτο». Το ίδιο είχε συμβεί και πριν λίγο διάστημα στην Ικαρία και μάλιστα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Απ’ ότι φαίνεται το «φαινόμενο» των ασθενειών (μόνο η αρμόδια υπηρεσία γνωρίζει τον λόγο της ασθένειας) παίρνει διαστάσεις και αναδεικνύεται το πρόβλημα της υποστελέχωσης, αφού δεν γίνεται ένα αεροδρόμιο να κλείνει τόσο εύκολα. Προφανώς η ασθένεια ήταν «ξαφνική», αφού το αεροπλάνο της Sky Express που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά – Αθήνα, ξεκίνησε κανονικά από την Αθήνα και δεν προσγειώθηκε στην Κοζάνη. Οι επιβάτες, συνολικά εννιά, μετακινήθηκαν από και προς το αεροδρόμιο της Καστοριάς με ταξί που μίσθωσε η εταιρεία.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν στην οποία αναφέρει:
«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι η πρωινή πτήση από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΘΗΝΑ δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Κοζάνης, (λόγω ασθένειας προσωπικού).
Οι τρείς και έξι επιβάτες από και προς Αθήνα, εξυπηρετήθηκαν με μέριμνα και έξοδα της αεροπορικής εταιρείας (μίσθωση ταξί) για την μεταφορά τους οδικώς προς και από το αεροδρόμιο Καστοριάς.
Οι επόμενες πτήσεις προς Κοζάνη θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

Μοιραστείτε την είδηση