“Κλέβει” τις εντυπώσεις το περίπτερο της Τροχαίας Κοζάνης στην Έκθεση στα Κοίλα

1 Min Read

Το τμήμα Τροχαίας Κοζάνης συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά  στη εμποροβιοτεχνική έκθεση των Κοίλων, προκειμένου να ενημερώσει για θέματα οδικής ασφάλειας και πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο με το επίπεδο του περιπτέρου, όσο και με την επαφή που έχουν οι άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας με τους πολίτες και κυρίως με τα μικρά παιδιά. Κεντρικός στόχος είναι η ευαισθητοποίηση  για ασφαλή οδηγική συμπεριφορά  με επίκεντρο τα νέα παιδιά, που δεν έχουν αποκτήσει τις κακές συνήθειες των μεγαλυτέρων.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα από τους προσομοιωτές οδήγησης και πρόσκρουσης, μπορούν να δουν βίντεο από τροχαία ατυχήματα και τις δράσεις της τροχαίας .

Από την αρχή της έκθεσης, στο περίπτερο παραδίδονται μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής, σωστής χρήσης του ποδηλάτου και στους συμμετέχοντες μαθητές θα χορηγείται  έντυπο τύπου διπλώματος με τα στοιχεία του μαθητή.

Την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20.30, στο περίπτερο της τροχαίας, σε παιδιά που θα παρακολουθήσουν εκείνη τη μέρα τα μαθήματα, θα κληρωθούν από χορηγούς 2 ποδήλατα με τα αντίστοιχα κράνη ποδηλασίας .

Ένα μεγάλο μπράβο στο Διοικητή κ. Σπύρο Διόγκαρη αλλά και σε όλους όσους συμμετέχουν.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση