«Κόκκινη κάρτα» στα ναρκωτικά έδωσαν στο ΔΑΚ Κοζάνης

3 Min Read

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησης τους, στις 26 Ιουνίου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, συνδιοργάνωσε με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας και την ΕΠΣ Κοζάνης, τουρνουά ποδοσφαίρου με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή», στο ΔΑΚ Κοζάνης, τη Δευτέρα το απόγευμα.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, οι ομάδες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων, Βοΐου και Βελβεντού), η ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης, ενώ μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους νικητές αθλητές, καθώς και αναμνηστικά ενθύμια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ηλίας Τσιότσιας

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ηλίας Τσιότσιας, ανέφερε πως θα ήταν πολύ μεγάλη χαρά, να γίνει θεσμός αυτή η δράση, σε συνεργασία πάντα με τους Δήμους και τους αρμόδιους φορείς και κάθε χρόνο, να γιορτάζουν με αυτόν τον τρόπο την πρόληψη κατά της χρήσης των ναρκωτικών και της διακίνησης τους.

Ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής

«Ο πόλεμος αυτός δεν τελειώνει ποτέ, είναι ένας διαρκής πόλεμος, αλλά εμείς δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, πρέπει να γίνονται τέτοιες ενημερωτικές, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις, ώστε να υπενθυμίζουμε αυτό το πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που δεν έχει να κάνει μόνο με τους χρήστες ή τις οικογένειες τους, αλλά είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας και πρέπει να δουλέψουμε όλοι για να άρουμε τις προϋποθέσεις και τα κίνητρα, τα οποία οδηγούν ευαίσθητους συνανθρώπους μας, στη χρήση των ναρκωτικών ουσιών» τόνισε ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής.

Ο Μάρκος Φλώρος, Πρόεδρος του Δ.Σ. Κοζάνης

 

«Έχουμε διανύσει δρόμο, από τότε που αρνούμασταν να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην το αντιμετωπίζουμε και έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της πρόληψης και να μη φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στις πραγματικές τους διαστάσεις» σημείωσε ο Μάρκος Φλώρος, Πρόεδρος του Δ.Σ. Κοζάνης.

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση