Κορίτσια για φίλημα

2 Min Read

Πως να το κάνουμε. Μερικά κορίτσια αξίζουν την προσοχή και την καλή μας κουβέντα. Όπως για παράδειγμα όλα τα κορίτσια που φροντίζουν για την καθαριότητα στους δρόμους, στις υπηρεσίες, στα σπίτια, παντού. Και τα αγόρια, βέβαια, αλλά τα κορίτσια λίγο παραπάνω. Όχι μόνο γιατί υπερέχουν αριθμητικά, αλλά γιατί μπορούν και κρατούν τις ισορροπίες και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Τις βλέπεις, ξεκινώντας για τη δουλειά το πρωί, ευγενείς και περιποιημένες να σκουπίζουν το δρόμο και να φροντίζουν για την καθαριότητα των πεζοδρομίων.
Τις βλέπεις το μεσημέρι που έρχονται για να καθαρίσουν τα κτίρια των δημοσίων υπηρεσιών, έχοντας κάνει διπλοβάρδια και προσπαθώντας να διακτινιστούν στα χίλια μέρη ταυτόχρονα, γιατί δουλεύουν εξάρωρη, υπογράφουν για τετράωρη και πληρώνονται για δίωρη. Βλέπεις, ο εργοδότης δεν είναι παίξε γέλασε, αλλά τα δάνεια και υποχρεώσεις τρέχουν.
Τις βλέπεις το βράδυ στη λάντζα των καφέ, μπαρ και εστιατορίων, όταν εσύ διασκεδάζεις και πίνεις το ποτό σου, χαλαρώνοντας απο τις υποχρεώσεις της ημέρας. Για εκείνες δεν υπάρχει τέτοια στιγμή, καθώς τα παιδιά και ο σύζυγος στο σπίτι περιμένουν.
Αυτά τα κορίτσια δεν θα φιγουράρουν ποτέ στο Hello και στο ΟΚ, ούτε θα δουν τις φάτσες τους «κρεμασμένες» στα μανταλάκια. Σπανίως θα αναφερθεί κάποιος στις επιδόσεις τους, όσο σημαντικές κι αν είναι για όλους τους υπόλοιπους.
Ένα χαμόγελο και μια γλυκιά κουβέντα είναι το λιγότερο που μπορούμε να τους δώσουμε.

Ιωάννα
[email protected]

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση